179225 179225 179225 179225 179225 179225 179225

Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD

til Sony FE

10 495,-
Leveres på bestilling
 • 0Billingstad
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager
0

Prøv Tamron objektiver

Oppgradere kamerautstyret ditt? Prøv utvalgte Tamron-objektiver før du kjøper.

Tamron AF 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD er den første alt-i-ett-zoomen i verden som oppnår en maksimal blenderåpning på f/2.8 i 28 mm vidvinkelenden. For å sikre ypperlig optisk ytelse, har den et presist arrangement av spesielle objektivelementer som rommer de stadig høyere oppløsningene til dagens digitale kameraer.

Aktivering av høykvalitets bildegjengivelse i hele zoomområdet, svarer objektivet på brukernes fotografiske uttrykk. Med sin 117 mm lengde, og en vekt på bare 575 g samt filterdiameter på bare 67 mm, tilbyr 28-200mm f/2.8-5.6 utmerket portabilitet. Når det kombineres med et kompakt, lett speilløst kamera i fullformat, passer det svært godt i allsidig daglig bruk som eks. reise, sport og natur.

 

 

Egenskaper

 • Slipper løs kraften fra speilløse kameraer i fullformat
 • Revolutionerende objektiv som tilbyr ytelse pluss allsidighet
 • Kort fokuseringsavstand (MOD) på bare 80 cm
 • Ny, stille RXD AF-trinnmotor - ideell for videoer
 • Fuktbestandig konstruksjon beskytter objektivet ditt
 • Fluorbelegg gjør det enkelt å rengjøre frontlinsen
 • Kompatibel med kameraets egne funksjoner

Verdens første f/2.8 alt-i-ett-zoomobjektiv for speilløse kameraer i fullformat

Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 oppnår en rask f/2.8-blenderåpning i vidvinkelen på 28mm. I tillegg er maksimale blenderåpninger ved mellomliggende zoomområder f/3.5 ved 50 mm, f/5 ved 100 mm og f/5.6 ved 150 mm til 200 mm. Som en enestående zoom på alt-i-ett som kombinerer rask blenderåpning med kompakt størrelse, gir 28-200mm f/2.8-5.6 større allsidighet og brukbarhet enn noensinne før.

Lett vekt og kompakt størrelse for overlegen mobilitet

Tamrons serie speilløse objektiver i fullormat, er utviklet med det overordnede målet å balansere høy ytelse med bekvemmelighet. I tillegg til seriestandarden 67 mm filterdiameter, og utnytte kameraets integrerte bildestabilisering, konsentrerte ingeniører seg om å oppnå kompakt størrelse og lett vekt. Lengden på 28-200mm er bare 117 mm, maksimal diameter er 74 mm, og vekten er bare 575 g, noe som gjør at den er komfortabel med tanke på fotografering men også at du reiser lettere.

Kompromissløs bildekvalitet som lar deg fokusere på kreativitet

Dette nye zoomobjektivet inneholder 18 elementer i 14 grupper. Et sjenerøst utvalg av spesielle linseelementer som inkluderer GM (glassstøpte asfæriske), hybrid asfæriske, XLD (eXtra Low Dispersion) og LD (Low Dispersion) linseelementer er nøyaktig anordnet for å effektivt kontrollere kromatiske og andre avvik, noe som muliggjør høy oppløsningsevne.

I mellomtiden gir BBAR (Broad-band Anti-Reflection) -belegg kraftige antirefleksjonsegenskaper for effektivt å redusere ghosting og bluss, noe som resulterer i klare og skarpe bilder. Korreksjonsfunksjoner i kameraet brukes til å dempe forvrengning og skyggelegging for å oppnå jevn høy bildekvalitet fra kant til kant ved alle zoominnstillinger. Tamron har konsentrert alle zoom-teknologiene alt i en for å oppnå optisk ytelse som setter en ny standard blant eksisterende alt-i-ett zoomobjektiver.

Overlegen fotografering på nært hold

28-200mm f/2.8-5.6 leverer overlegen næropptakytelse for en alt-i-ett zoom. Ved 28 mm vidvinkelenden er MOD (Minimum Object Distance) 0,19 m, og oppnår et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:3.1. Denne ytelsen, kombinert med den raske f/2.8-blenderåpningen, gjør det mulig for brukere å bevege seg i nærheten slik at motivet er stort og samtidig vise frem en vakkert uskarp bakgrunn. Nærbildeopptak er også bemerkelsesverdig ved telefotoenden, med en MOD på 0,8 meter (31,5 tommer) og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:3.8. Brukere kan ta imponerende bilder med svært uskarp bakgrunn og lage eksepsjonelle komposisjoner.

Usedvanlig stille RXD trinnmotorenhet

AF-stasjonen har en sensor som nøyaktig oppdager objektivets posisjon mens RXD-motorenheten leverer optimalisert AF-kontroll. Dette oppnår veldig rask og nøyaktig autofokusdrift, slik at brukerne kan opprettholde et skarpt fokus på kontinuerlig bevegelige motiver eller når de filmer video. Den svært stille operasjonen er en viktig fordel fordi den praktisk talt eliminerer fremmede lyder under videoopptak. I tillegg bidrar den kompakte konfigurasjonen av RXD AF-drivsystemet til den enestående størrelsen og vektreduksjonen.

Fuktbestandig konstruksjon, fluorbelegg og zoomlåsbryter

Tetninger er plassert ved objektivfatningens feste og andre kritiske steder for å hindre inntregning av fuktighet og / eller regndråper og gi fuktighetsbestandig konstruksjon. Denne funksjonen gir et ekstra lag med beskyttelse når du fotograferer utendørs under ugunstige værforhold.

Linseelementets frontflate er også belagt med en beskyttende fluorforbindelse som har utmerkede vann- og oljeavvisende egenskaper. Linseflaten er lettere å tørke av og er mindre sårbar for skadelige effekter av smuss, fuktighet eller fete fingeravtrykk, noe som gir mye enklere vedlikehold. I tillegg forhindrer den hendige Zoom Lock-bryteren uønsket utvidelse under transport.

Kompatibel med de viktigste kameraspesifikke funksjoner

Tamrons 28-200mm f/2.8-5.6 er kompatibel med mange av de avanserte funksjonene som er spesifikke for utvalgte speilløse kameraer. Disse inkluderer følgende (se manual fra produsent for kompatible enheter):

 • Rask hybrid-AF
 • Eye AF
 • Direkte manuell fokus (DMF)
 • Linsekorreksjon i kameraet (skyggelegging, kromatisk aberrasjon, forvrengning)
 • Kamerabaserte firmwareoppdateringer for objektiver

I pakken

 • Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD for Sony FE
 • Solblender
 • Objektivdeksler

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 74
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 7
Korteste brennvidde obj 28
Lengde Objektiv (mm) 117
Lengste brennvidde 200
Merker Tamron
Nærgrense i cm 19
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Standardzoom
Produktkategori Sony E Mount
Produkttype All-round
Største blender tele f/5.6
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 575
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrA071