Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD Nikon

Tamron 35-150mm f/2.8-4 DI VC OSD

Nikon

8 595,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
Velg fatning
0

Direkterabatt på utvalgt optikk fra Tamron

Akkurat nå kan du få direkterabatt på utvalgte zoom-objektiver fra Tamron.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD for Nikon har et meget anvendelig brennviddeområde, fra klassisk 35mm vidvinkel til 150mm tele. Takket være god lysstyrke (f/2.8-4), innebygget bildestabilisering og rask autofokus passer objektivet utmerket til mange ulike typer motiv og fotograferingssituasjoner, fra landskap til sport og portrett. Med andre ord et ideelt objektiv for allroundfotografering og reiser.

Egenskaper

  • Allroundzoom med god lysstyrke og værsikret hus
  • Tegner ut fullformat, kan også brukes på et APS-C-kamera
  • OSD-motor gir stillegående, rask og presis fokusering
  • Bildestabilisering (VC) som klarer 5 trinn, gir større frihet ved frihåndsfotografering
  • Doble prosessorer for maksimal ytelse hos AF og bildestabilisering
  • Nærgrense på bare 45cm gir en maksimal bildeskala på 1:3.7 (0.27x forstørrelse)
  • Avansert optisk konstruksjon med asfæriske linser, LD-glass og frontlinse med fluorine coating

Det fungerer også på kameraer med APS-C-sensor, der det gir en bildevinkel tilsvarende 53-225mm fullformatbrennvidde for Nikon eller 56-240mm for Canon. Det vil si et brennviddeområde som strekker seg fra normalobjektiv til tele.

Rask og stabil

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er utstyrt med doble prosessorer for å sikre maksimal ytelse hos objektivets bildestabilisering og autofokus. Den effektive bildestabiliseringen er en verdifull finesse når man fotograferer på frihånd. Teknikken er i stand til å motvirke kamerarystelser med opptil 5 trinn lengre lukkertid enn det som normalt brukes.

Autofokusen drives av Tamrons OSD-motor (Optimized Silent Drive), som stiller fokus raskt, stillegående og presist, også på bevegelige motiv. Nærgrensen er bare 45cm gjennom hele brennviddeområdet, noe som gir en forstørrelse på 0,27x (skala 1:3.7) når objektivet brukes på det lengste tele-moduset. Det gjør det mulig å ta spennende nærbilder av detaljer, blomster, insekter og andre interessante detaljer som bidrar til å gjøre en bildehistorie mer levende!

Værsikret hus og avansert optisk design

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er et solid objektiv med elegant design og værsikret hus. Forseglinger ved alle bevegelige deler hindrer fukt i å trenge inn, og frontlinsen er utstyrt med fluorine-coating som avviser regndråper, fett og støv, og gjør det enkelt å holde rent.

Den avanserte optiske konstruksjonen omfatter blant annet tre asfæriske linser som bidrar til at bildene får høy skarphet hele veien ut mot kantene ved alle brennvidder. Tre linser av LD-glass (Low Dispersion) motvirker kromatisk aberrasjon, uønsket fargeblødning ved motivdeler med skarpe konturer. Blenderen har ni blad for å gi så rund åpning som mulig og myk tegning av motivdeler som ligger ute av fokus.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console som inneholder en USB-port for pc-tilkobling. Med hjelp av dette kan brukeren selv oppdatere objektivets firmware og finjustere autofokus og bildestabilisering.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Tamron
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks


Produsentens varenrTamron-A043N
54898