Syrp Genie II Pan Tilt Pan/Tilt bevegelse for timelapse & video Syrp Genie II Pan Tilt Pan/Tilt bevegelse for timelapse & video Syrp Genie II Pan Tilt Pan/Tilt bevegelse for timelapse & video Syrp Genie II Pan Tilt Pan/Tilt bevegelse for timelapse & video

Syrp Genie II Pan Tilt

Pan/Tilt bevegelse for timelapse & video

20 599,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager

Genie II Pan Tilt

Bærbar kamera bevegelseskontroll i din ryggsekk, Genie II Pan Tilt tilbyr filmskaperen en verden av alternativer når filmen er innspilt. Bruk den med et stativ for presis Pan-Tilt-kamerakontroll, eller kombinere med Genie II Linear for 3-akset bevegelseskontroll.

Sterkere, raskere og stillere enn forgjengeren, er Genie II fullpakket med funksjoner som time-lapse, video, keyframing, kamerakontroll **, livevisning ** og mer.

Med den nyeste teknologien i høyhastighets trådløs kommunikasjon og motorstyring, tilbyr Genie II et uovertruffen bevegelseskontrollsystem som styres via iOS eller Android.
** Ikke alle funksjonene vil være tilgjengelige ved første utgivelse.

Genie II Pan Tilt
Pan Tilt Drive introduserer filmskapere til en verden av alternativer når filmen spilles inn. Bruk den på et stativ for panorering og vippebevegelser, eller kombiner med Genie II Linear Drive for hele Genie II-opplevelsen.
3-Akset Kontroll (tilvalg)
Ved å kombinere Genie II Pan Tilt med Lineær, har du det ultimate 3-akse bevegelseskontrollverktøyet. Still inn alt i appen, eller bruk de innebygde kontrollene til å filme time-lapse, videoer og mer!
Full Keyframed Motion
Vi har fullstendig omarbeidet Syrp Genie App fra bunnen av. Juster kurs og hastighet på ønsket bevegelse med Genie II keyframing-funksjonen. Hver akse kan settes og styres uavhengig, for dynamisk video- og time-lapse-bevegelser.
Automatiserad Bulb Ramping & Timelapse (Tilgjengelig med fremtidig fastvareoppgradering)
Time-lapsing scener som inkluderer drastiske lysendringer har alltid vært en utfordring, men nå med full kamerakontroll, kan du automatisk utføre gradvis eksponeringsjustering. Hold orden på hvordan det går ved å få appen til å kompilere en tidsforsinkelsesvisning i flygningen, slik at du kan se det godt der og da.
Live Movement Control (Tilgjengelig med fremtidig fastvareoppgradering)
Følg med på ditt objekt! Genie II tilbyr levende bevegelseskontroll på både Linear og Pan Tilt med brukervennlige joysticks. Kontroller hastigheten din og endre retningen på 1, 2 og 3 akser når som helst.
Full Live Camera Control Live View (Tilgjengelig med fremtidig fastvareoppgradering)
Kontroller og styr ISO, blenderåpning og lukkerhastighet fra appen! Uansett om det er under en time-lapse eller for å stille inn ditt videoopptak, behold kamerainnstillingene som er lagt inn, perfekt for slingshot og andre filmingssituasjoner.
Multi-row Panorama (Tilgjengelig med fremtidig fastvareoppgradering)
Konfigurere Multi-row panoramabilder direkte fra appen med Pan Tilt-enheten, og opprett høyoppløselige bilder ved å trykke på en knapp.
Lynraskt hurtigkoblingssystem
Fest hurtigutløseren (patentert) til stativhodet og fest direkte til Linear Drive for en sikker tilkobling. Genie II Pan Tilt er også designet for å klikke rett inn i Linear Drive, noe som gjør den ekstremt stabil, rask å installere og sikre.
Genie Mini Integration
Vi har inkludert muligheten til å integrere Genie Mini med Linear Drive for en lavere profil og kraftigere 2 og 3-akset bevegelseskontroll, noe som gir et mer kostnadseffektivt 3-akset alternativ.
Skiftbare batterier
Gå lengre bort, film lenger og bytt batterier mellom Genie II-enhetene. Genie II Pan Tilt og Lineær bruker begge samme litiumbatterier, og du kan til og med lagre et ekstra i vesken din.
Legg til en lukkerkabel - tilvalg
Lukkerkabel er bare nødvendig for fotografering med time-lapse, og ikke for videoopptak.

Pakken inneholder
1 Genie II Pan Tilt Drive
1 USB-C til 2,5 mm koblingsadapter
1 USB-C ladekabel
1 USB-C til USB-A-adapter
1 USB-C Internasjonal Vegglader
1 46x65mm Quick Release Plate - 1/4" og 3/8" skruer
1 1/4" til 3/8" Adapter

Spesifikasjoner
Maksimal hastighet
Panorering: 25 grader/sek
Tilting: 15 grader/sek
Minste oppløsning
Panorering: 0,01 grader
Tilting: 0,01 grader
Nyttelast
Panorering: 6kg
Tilting: Varierer ved lutningsvinkel 6 kg vid 60° - 3 kg ved 180°
* Lastforbruk kompatibel med alle DSLR og linser 180°
Vekt: 1,4 kg
Mål: 14,1 x 14,1 x 21,5
Batteri
Timelapse Mode: 12 timer
Videomodus: 8 timer
Ladetid: 3 timer
(Li-Ion 11.1V 2600 mAh oppladbart batteri)
Grensesnitt
USB-C-port (er) - Lading, lukkerkontroll og kamerakontroll
Bluetooth 4.2 Lav energi - Koble til Syrp Genie-appen
WIFI 2.4Ghz
Farge  LCD-skjerm
Monteringstype
Kamera- / kulehode: 1/4" Skrue for montering av kameraer / kulefeste
Base: 3/8" gjenge for tilkobling til lysbilder, stativ og andre systemer (1/4" til 3/8" adapter følger med)
Kompatibilitet
Lukkerkontrollen er mulig med rundt 100 forskjellige kameraer, inkludert DSLR, speilreflekskameraer og videokameraer. Velg en lukkerkabel for din modell for å bekrefte kompatibiliteten

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Syrp
Produktkategori Slider
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrSY0031-0001
41836