Steiner Navigator 7x50 Kompass Vanntett marinekikkert med kompass Steiner Navigator 7x50 Kompass Vanntett marinekikkert med kompass Steiner Navigator 7x50 Kompass Vanntett marinekikkert med kompass

Steiner Navigator 7x50 Kompass

Vanntett marinekikkert med kompass

6 799,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

Steiner Navigator 7x50 med kompass. Den har et lyssterkt bilde med utmerkete kontraster og detaljer, også i svakt lys. Samme ytelse som Navigator 7x50, men med innebygd væskedempet kompass med belysning.

Steiner Navigator får nytt design. Med det nye større grepet er det enklere å håndtere kikkerten med én hånd, også på tøff sjø. Det sikrer en trygg navigasjon også under de vanskeligste forholdene. I tillegg til et sikkert grep, gjør den nye gummierte strukturen at vannet preller av. Dette gir et godt grep og trygg håndtering, også i kraftig regn.

En annen nyhet er det forbedrede synsfeltet som gjør det lettere for brukere å navigere sikkert når de går inn i en havn eller seiler i smale og trange øygrupper.

Som den forrige modellen tilbyr den nye Navigator-serien to modeller med innebygget analogt kompass. Et kompass hjelper deg å raskt sette riktig kurs, og gjør kommunikasjonen på båten lettere. Kompasset er væskedempet, absorberer støt og er også det mest presise i sin klasse. En ny funksjon på kompasset er plasseringen av lysknappen, noe som gjør det mulig for brukeren å holde kikkerten med bare én hånd og samtidig aktivere kompassbelysningen.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Produktkategori Kikkert
Produkttype Kikkerter
Produsent Steiner


221491