Steiner Commander 7X50 W Compass Marinekikkert med kompass Steiner Commander 7X50 W Compass Marinekikkert med kompass

Steiner Commander 7X50 W Compass

Marinekikkert med kompass

13 129,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager

Steiner Commander 7X50 med innebygget kompass.

Commander, marinekikkertenes toppmodell

Forstyrrende strølys minimeres og konturer er alltid skarpe og tydelige, selv i dårlig vær og lysforhold, f.eks. ved skumring eller motlys. Steiners unike Diamond Marine antirefleksbehandling som inneholder bl.a. fluorid for høyest mulig lysgjennomgang, klarhet og kontrast, alt for å gi et perfekt bilde.
Stort synsfelt på 145m ved 1000m gjør det lett å finne det man søker, og med Steiner "Sport-Auto-Focus-system" der man alltid har et skarpt bilde fra 20m - 8 uten omfokusering. Kikkerten leverer et skarpt "3-D"-bilde med naturlige farger.

Commander-serien har den legendariske Steiner robustheten, hvilket gjør denne modellen perfekt for selv de tøffeste marine-forholdene. Kikkerten er produsert med høyteknologisk Makrolon som gjør dem både lette og robuste. Commander-serien er vanntett ned til 10 meter, er nitrogenfylt via patenterte Steiner 2-veis-ventil-teknikk som forhindrer kondens. Egnet til bruk i temperaturer mellom -40 °C til + 80 °C. Steiner Nano-protection - skaper en linseoverflate som beskytter mot smuss og vann, som raskt forsvinner ut av synsfeltet.

Det ergonomiske designet og det testede Comfort-Balance-System garanterer behagelig og enkel bruk, og NBR gummikledningen garanterer et sikkert grep. Memory okularringen gir brukeren mulighet til å finne sin personlige dioptri innstilling raskt. Øyemuslingene er også ergonomisk utformet, og gir en behagelig bruk - også for de som bruker briller, samt at de beskytter øynene mot lys og vind som kommer fra sidene.

Commander 7x50 WC har et stabilt kompass som garanterer raske, presise og pålitelige peilinger. Kompassnålen er stabil takket være sofistikert væskedemping, og lageret speiles i synsfeltet. Ved navigering i mørket trykker man ned belysningsknappen for kompasset for å lese av skalaen uten å slippe kikkerten. Batterirommet åpnes enkelt ved å vri, uten å bruke verktøy, slik at batteriet kan byttes. Den integrerte skalaen gir presis størrelse og avstand etter beregning. Et uvurderlig verktøy for å estimere avstand til objekter.

Commander leveres med en praktisk og funksjonell flyterem med reflekterende 3M lysende striper, en myk neopren bærerem som dekker objektivet, og et beskyttende regntrekk.


Produktinformasjon

Bildestabilisator Nei
Forstørrelse 7x
Hovedkategori Optikk
Lysstyrke 50
Produktkategori Kikkert
Produkttype Kikkerter
Produsent Steiner
Type Håndholdt
Vanntett Ja


Produsentens varenr: 2305
3471