Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat Sony FE 12-24mm f/2.8 GM E-Mount Fullformat

Sony FE 12-24mm f/2.8 GM

E-Mount Fullformat

34 772,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
1 stk. Leverandørlager
0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Sony FE 12-24mm f/2.8 GM består av en rekke ultrabrede synsfelt, og er en lys og allsidig zoom preget av sitt brede spekter og lyse design. Med en konstant f/2.8 maksimal blenderåpning, er dette objektivet ideelt for å arbeide under tilgjengelige lysforhold og for å kontrollere dybdeskarpheten for å isolere gjenstander. Den avanserte optiske designen inkluderer en serie XA-, asfæriske, Super ED- og ED-elementer, som kombineres for å redusere en rekke avvik og forvrengninger for en høy grad av skarphet, nøyaktig gjengivelse og bemerkelsesverdig fargenøyaktighet. En oppdatert Nano AR Coating II har også blitt brukt, som motvirker gjenskinn og ghosting for større kontrast når du arbeider i lyse og bakgrunnsbelyste forhold.

XD Linear Motor-system

Komplettering av optikken er et XD Linear Motor-system som bruker fire separate fokuseringsmotorer for å gi spesielt stille, presis og rask autofokusytelse. Det brukes også en flytende fokusdesign som hjelper med å opprettholde konsistente resultater i hele fokusområdet, fra 11" til uendelig. Objektivet har også et støv- og fuktighetsforseglet design og et fluorbelagt frontlinselement, og det er en innebygd kronbladformet solblender for å blokkere lys og fysisk beskytte frontelementet.

Høy oppløsning

Som en del av Sonys anerkjente G Master-serie, er dette objektivet designet for å oppnå særlig høy oppløsning og skarphet gjennom korreksjon av et bredt spekter av sfæriske og kromatiske avvik. I tillegg har disse linsene robuste og intuitive å håndtere fysiske design til fordel for både fotografering og filmapplikasjoner.

Allsidig vidvinkel

Allsidig ultravidvinkell zoom er designet for full-frame Sony E-mount speilløse kameraer, men kan også brukes på APS-C-modeller der den gir en 18-36mm ekvivalent brennvidde.

Perfekt under vanskelige lysforhold

Lys f/2.8 konstant maksimal blenderåpning gir fordeler ved å jobbe under vanskelige lysforhold og gir også økt kontroll over dybdeskarpheten.

Kvalitetsbygd

Tre XA (ekstreme asfæriske) elementer, og ett standard asfærisk element, er integrert i den optiske designen, som har overlegen overflatepresisjon for effektiv kontroll over astigmatisme, feltkurvatur, koma, forvrengning og andre sfæriske avvik for en høy grad av skarphet og nøyaktig rendering.

To Super ED-elementer og tre ekstra-lave spredningselementer er omtalt i linsedesignet og hjelper til med å redusere kromatiske avvik og fargefrie for forbedret klarhet og fargenøytralitet.

Nano Coating

Nano AR Coating II har blitt brukt for å redusere overflatens refleksjon, strølys og ghosting for økt kontrast og fargegjengivelse under sterke lysforhold. Dette oppdaterte belegget er bedre egnet for større, buede elementer og er spesielt flink til å minimere interne refleksjoner.

Flytende fokuseringssystem deler fokusgruppen i to separat kontrollerte grupper og hjelper til med å opprettholde en konstant klar optisk ytelse gjennom zoom- og fokusområdene.

Rask, stille og presis autofokus

Et XD Linear Motor-system bruker fire separate motorer - to per fokuseringsgruppe - sammen med en intern fokuseringsdesign for å gi rask, stille og presis autofokus og sporingsytelse. Denne designen bidrar også til mer naturlig, intuitiv manuell fokuskontroll av Linear Response, og en AF / MF-bryter er plassert på linsefatet for taktil kontroll over denne innstillingen.

Fokusholdknapp

En fokusholdknapp er tilgjengelig på linsefatet for intuitiv taktil kontroll og rask tilgang til valgte innstillinger.

Kort minimum fokusavstand

Minimum fokusavstand på 28 cm er tilgjengelig i hele zoomområdet.

Støv og fuktsikkert

Støv- og fuktforseglet design gjør det bedre å arbeide under dårlige forhold og gummierte kontrollringer gir fordel ved håndtering i kaldere temperaturer.

Enkel å rengjøre

Fluorbelagt frontelement motstår støv, fuktighet og fingeravtrykk og er lett å rengjøre.

9 blader

Avrundet membran med ni blader bidrar til en behagelig bokehkvalitet når man bruker grunne dybdeskarphetsteknikker.

Integrert solblender

Integrert kronbladformet solblender hjelper til med å blokkere strølys og gir også litt fysisk beskyttelse til frontelementet.

Integrert filterholder

Filterholder er integrert på baksiden av objektivet, i objektivfatningen, og aksepterer gelfilter og en filterskjærmal er inkludert.

I pakken

  • Sony FE 12-24mm f/2.8 GM-objektiv
  • Frontlinsedeksel
  • Sony ALC-R1EM Baklinsedeksel
  • Objektivetui
  • Skjærmal for filter

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 97,6
Farge Sort
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 12
Lengde Objektiv (mm) 137
Lengste brennvidde 24
Nærgrense i cm 28
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Sony
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 847
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenrSEL1224GM.SYX
182136