Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS E-Mount Fullformat

Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS

E-Mount Fullformat

136 970,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

Et meget lett objektiv tatt i betraktning at dette er en 400mm med f/2.8. Meget rask og presis fokus som gjør natur og sportsfotografering til en lek.
Passer fullformat så vel som APS-C. Sony E-fatning.

Passer godt sammen med telekonverterene SEL14TC eller SEL20TC, om du trenger ende mer brennvidde.

Raskere og mer presis AF

Nye XD-lineærmotorer (ekstremt dynamiske) gir bedre skyvekraft enn vanlige typer og oppnår opptil 5x forbedring når det gjelder å følge motiver i bevegelse med nåværende og fremtidige kamerahus. To av de nye motorene og nyutviklede algoritmene driver den store blenderåpningsgruppen til objektivet stillegående, raskere og mer presist enn noensinne. Hele hastighetsytelsen til avanserte kamerahus kan brukes for å ta bilder av dynamiske sports- eller dyremotiver.

Utrolig G Master-oppløsning og bokeh

Svært høye designstandarder sikrer bemerkelsesverdig oppløsning helt ut til bildekantene. Tre fluorittelementer reduserer kromatisk aberrasjon til et minimum. Sfærisk aberrasjon kontrolleres nøye under design og produksjon for å oppnå høyest mulig bokeh-kvalitet. Støtter valgfrie 1.4x- og 2.0x-telekonvertere med høy ytelse som gir enestående oppløsning og kontrast selv ved 800 mm.

Veier kun 2895 gram

En innovativ optisk utforming som består av tre fluorittelementer, reduserer antall elementer på fronten av objektivrøret til bare 2895 gram. Holdbare magnesiumlegeringskomponenter bidrar også til redusert vekt. Bærbarheten og håndteringen er førsteklasses, og ideell balanse gir fleksibel, enkel betjening enten du fotograferer håndholdt eller på ett ettbensstativ.

Holdbarhet og pålitelighet for krevende forhold

Designet tåler støv og fuktighet og har påliteligheten som kreves for utendørs bruk under krevende forhold. En holdbar magnesiumlegering er brukt på utsiden av objektivrøret, stativet og på innvendige rørkomponenter for å gi robust holdbarhet og redusert vekt. Objektivets elementer foran har fluorbelegg som holder det rent samtidig som det gjør det enklere å tørke bort smuss og fingermerker.

Funksjoner for profesjonell fotografering

Fulltids DMF gjør at manuelt fokus enkelt aktiveres med fokusringen, selv når du fotograferer i AF-C-modus. Optisk bildestabilisering er integrert, og en ny Mode 3 -innstilling har en avansert algoritme som gir optimal stabilisering for dynamiske sportsbegivenheter samtidig som den gjør det enklere å fange motivet. Fire fokusknapper og en fokusring med Linear Response MF gir mer allsidighet.

Pakken Inneholder:

  • Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS-objektiv
  • Frontlinsedeksel
  • Sony ALC-R1EM bakre objektivdeksel
  • Sony ALC-SH155 objektivhette
  • Bærestropp
  • Objektivkoffert

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Farge Hvit
Filterstørrelse (mm) 40.5
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 400
Lengde Objektiv (mm) 36
Lengste brennvidde 400
Merker Sony
Nærgrense i cm 270
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Vekt Objektiv (g) 2900
Zoom Nei


Produsentens varenrSEL400F28GM.SYX
40960