579805 579805 579805 579805 579805 579805 579805

Shimoda Action X30 v2 Backpack

30L - Yellow

2 759,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
0

Sekker spesialdesignet for kvinner

Velg og vrak i ryggsekker fra Shimoda som passer kropper som ikke er firkanta.

Andre kjøpte også

Shimoda Action X30 er designet for eventyrlystne fotografer som søker en effektiv, rask tilgang og kompakt utendørs kameraryggsekk. Det er en effektiv sekk, bygget for handling under dårlig vær, skiftende omgivelser og utfordrende terreng. X30 sin lave profil passer komfortabelt til de fleste speilløse og speilreflekskameraer uten grep (ca. 4,7 tommer eller 13 cm høye) via vår Mirrorless Core Unit-serie. Rulleåpningen gir brukerne muligheten til å utvide eller komprimere volumet etter behovet for dagen. Sekken har flere festestropper, inkludert TPU-komprimeringsstropper for økt holdbarhet når man fester ski, og den avtakbare hjelmholderen gjør at brukerne kan feste klatre-, ski- eller sykkelhjelmer utenpå sekken. Action X sin utskiftbare og justerbare skulderremmer har to glidelåslommer for å bære de nyeste iPhone Pro Max-telefonene, en vannflaske eller personlige tilbehør.

Action X25, X30, X40 og X50 har sideåpning for kameraet og to avtakbare lommer for stativ eller vannflaske som kan flyttes til beltet for øyeblikkelig tilgang til nøkkeltilbehør som snacks og objektiver, eller fjernes helt for å spare vekt. To polstrede sleeves beskytter bærbare datamaskiner og nettbrett opptil 16 tommer. Til slutt gjør det avtakbare beltet, passasje for koffert-håndtaket og den skjulte lommen for AirTag det til en diskret og stilig partner i urbane og reiseomgivelser.

Justerbar torsohøyde
X30 har tre høydealternativer med omtrent 7 cm (2,7 tommer) vertikal justering. Dette betyr at den samme ryggsekken passer til både kortere og høyere personer - både menn og kvinner - og sikrer en tilpasset passform for alle. De med høyere eller bredere torsoer kan legge til vår Booster Kit for større justeringsområde i torsohøyde.

Modulært kamerainsertsystem med Core Unit
X30 benytter vår Mirrorless Core Unit-serie. Core Units gir støtsikker beskyttelse for speilløse og speilreflekskameraer og objektiver, og sørger for at brukeren aldri bærer mer polstring og vekt enn nødvendig. X30 v2-ryggsekken kan romme våre små, medium og store Mirrorless Core Units.

Doble sleeves for bærbar datamaskin/nettbrett
Både det polstrede rommet på baksiden og det polstrede rommet på frontpanelet passer til en bærbar datamaskin opptil 16 tommer i størrelse. Å ha to lommer gjør det mulig å pakke både nettbrett og bærbar datamaskin samtidig og gir muligheter for ulike pakkesituasjoner.

Utvidbar rulleåpning
Vi har gitt Action X-serien en utvidbar rulleåpning slik at sekken kan justeres etter behovene dine samtidig som den opprettholder en stram og kompakt passform. Rulleåpningen kan utvides med et volumområde på 7 liter. Toppseksjonen har også en ekstra hurtigtilgangs-glidelås fra YKK SplashGuard® som gjør det ekstremt raskt og enkelt å få tilgang til utstyret ditt, spesielt under dårlige værforhold.

Skjult lomme for sporingsenhet
En ny skjult lomme holder en personlig sporingsenhet slik at du alltid vet hvor sekken din er. Hvis det uheldige skulle skje at sekken din blir borte, kan en sporingsenhet hjelpe med å finne plasseringen og gjenopprette utstyret ditt. Lommen har plass til enheter som AirTag og Tile Pro.

 


Volum: 30 L
Vekt: 1,9 kg
Utvendige mål: 30W x 51H x 17D cm
Innvendige mål: 29.5W x 50.5H x 16D cm
Laptop lomme: 24W x 35H x 1.5D cm
Farge: Gul

 
 

 

Produktinformasjon

Farge: Gul
Hovedkategori Bæresystem
Liter 30L
Merker Shimoda
Produktkategori Foto og video
Produkttype Ryggsekk


Produsentens varenr520-124