Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort

Shimoda Explore V2 30 Backpack Black

30L - Sort

3 295,-
5 stk. Nettlager
  • 3Billingstad
  • 1Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 1Hovedlager
Farge:Sort
Shimoda Explore V2 30 Backpack 30L - Army Green
Shimoda Explore V2 30 Backpack Black 30L - Sort
Liter
0

Sekker spesialdesignet for kvinner

Velg og vrak i ryggsekker fra Shimoda som passer kropper som ikke er firkanta.

Andre kjøpte også

Shimoda Explore V2 30 Ryggsekk – Perfekt for Eventyrlystne Fotografer

Shimoda Explore V2 30 er en middels stor reisesekk spesialdesignet for fotografer som elsker å utforske krevende landskap og samtidig må reise verden rundt for å finne den perfekte stien. Sekkens størrelse overholder de strengeste håndbagasjereglene i EU og Asia, slik at viktig fotoutstyr alltid kan være med om bord.

Explore V2 30 er ideell for brukere av speilløse og kompakte DSLR-kameraer, og sekken er utstyrt med mange smarte reisefunksjoner som sikrer at eventyrene dine går så knirkefritt som mulig. Låsbart glidelås, skjult passlommer og en bagasjestropp på håndtaket kompletterer komforten og holdbarheten. Alt dette er pakket inn i et stilrent design som vil tilfredsstille selv de mest kresne skapere.

Inkluderer Explore 30 Ryggsekk-Skall, Regntrekk og Tilbehørsstropper. Core Unit selges separat.

Kompatibel med internasjonal håndbagasje og reisevennlig design

Explore V2 30 er designet for å være den perfekte reisepartneren. Den vannavstøtende kameraryggsekken overholder de strengeste EU og asiatiske håndbagasjereglene og får til og med plass under noen flyseter. Sekken har også en bagasjestropp på håndtaket, låsbare glidelåser, et bunnhåndtak for enkel tofamnsbæring, skjult passlomme og en rask dobbel tilgang til dokumenter/bokslomme.

Flere tilgangspunkter

Sekken tilbyr både bak- og sideåpninger. Sideåpningen er ideell for rask tilgang under armen uten å måtte fjerne sekken helt, og den tyverisikre bakåpningen gir bred, uhindret tilgang til det meste av utstyret ditt for mindre tidskritiske situasjoner.

Justerbar torsohøyde

Med 3 høydealternativer og omtrent 7,5 cm (3 tommer) vertikal justering, kan samme ryggsekk passe både korte og høye — mann eller kvinne — og sikrer en tilpasset passform for alle.

Core Unit modulsystem for kamerainnsatser

Core Units gir støtsikker beskyttelse for speilløse, SLR og DSLR-kameraer og objektiver, og sikrer at brukeren aldri bærer mer polstring og vekt enn nødvendig. Brukeren kan øke layoutalternativene med to eller flere Core Units ved å stable og flytte dem rundt i sekken. Core Units selges separat fra ryggsekken slik at brukerne kan velge den størrelsen som passer best til deres behov.

Stativ- og vannflaskelommer

Raskt tilgjengelige lommer på begge sider av sekken kan brukes til å oppbevare en vannflaske, et stativ eller annet utendørsutstyr.

Produktvedlikehold

For å få mest mulig ut av ditt Shimoda-utstyr, anbefaler vi regelmessig vedlikehold. Dette inkluderer rengjøring, påføring av vannavstøtende midler, glidelåsvedlikehold og lufting av utstyret.

Enten det er første eller hundrede dag; riper, skader og rifter kan oppstå. Fjellene og verktøyene vi bruker for å få tilgang til dem, er ofte sterkere enn ryggsekkene våre. Vær oppmerksom og ta godt vare på ditt Shimoda-utstyr.

Spesifikasjoner

  • Garanti:
    5 år
  • Vekt:
    1.65 kg (3.6 lb)
  • Utvendige Mål:
    29.5W x 51.5H x 17D cm (11.6W x 20.3H x 6.6D in)
  • Innvendige Mål:
    28.5W x 50.5H x 16D cm (11.2W x 19.8H x 6.2D in)
  • Mål for Laptop-Rom:
    25.5W x 38H x 2D cm (10W x 15H x 0.8D in)

Produktinformasjon

Farge: Sort
Hovedkategori Bæresystem
Liter 30L
Merker Shimoda
Produktkategori Foto og video
Produkttype Ryggsekk


Produsentens varenr520-154