179992 179992 179992 179992 179992 179992

Shimoda Core Unit Medium Mirrorless V2

Innsats Speilløst Parisian Night

990,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Denne Parisian Night Medium Mirrorless Core Unit versjon 2 fra Shimoda Designs er et utstyrsinnsats som forbedrer muligheten til å organisere innholdet i en Shimoda Designs Action X30-ryggsekk, Action X50-ryggsekk, Action X70-ryggsekk, Carry-On Roller versjon 2, og DV Roller. Det er designet for å lagre kamera-, video-, lyd- eller digitalt medieutstyr, og har plass til opptil to mellomstore DSLR- eller speilløse kameraer sammen med seks objektiver; eller to mellomstore DSLR eller speilløse kameraer sammen med to objektiver, pluss et mellomstor drone-sett.

Utstyr som er plassert i dette innsatsens ikke-slipende interiør, kan ordnes ved hjelp av de seks polstrede skilledelere. For ytterligere å utfylle en kompatibel ryggsekk, har Medium Mirrorless Core Unit versjon 2 også en sideåpning med glidelås som er i samsvar med ryggsekkens egen glidelås sideåpning for sømløs tilgjengelighet til utstyret inne når ryggsekken roteres fra ryggen til fronten med høyre side vender oppover.

Denne enheten har en myk, beskyttende lukket celleskumkonstruksjon og inkluderer en Shimoda Designs Skin. Huden beskytter Core Unit mot støv med glidelås med topphåndtak, og lar den brukes uavhengig, enten på egen hånd eller i en annen større pose eller etui.

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Merker Shimoda
Produktkategori Veske system
Produkttype Kamera innlegg


Produsentens varenr520-213