Saramonic SmartMixer for smartphones Sterio lyd til telefon Saramonic SmartMixer for smartphones Sterio lyd til telefon Saramonic SmartMixer for smartphones Sterio lyd til telefon Saramonic SmartMixer for smartphones Sterio lyd til telefon

Saramonic SmartMixer for smartphones

Sterio lyd til telefon

1 390,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Bedre lyd til mobilen

Saramonic Blink 500 tilbyr en enkel måte å få gode lydopptak på.

SmartMixer for Smartphones

SmartMixer er en komplett løsning for å ta opp bedre stereolyd til din smarttelefon. Du har også mulighet til å koble på profesjonelle mikrofoner via XLR-kontakten.

Fordeler:

  • To kondensatormikrofoner for stereolyd
  • Volumkontroll
  • Håndgrep for mer stabil video
  • Tilkobling for medhøring

 

Stereomikrofoner og XLR-tilkobling

SmartMixer leveres med to stk kondensatormikrofoner som tilsammen gir stereo-lyd.. Disse kan roteres fritt for lydopptak i den retningen du trenger for øyeblikket, og er utstyrt med et pop-filter for å forbedre lyder. SmartMixer kommer også med en Mini-XLR-XLR-adapter slik at du kan koble profesjonelle mikrofoner til, både trådløse og kablede. Disse kan phantommates med 48V takket være 9V-batteriet. SmartMixer har en volumkontroll, og du ser hele tiden lydnivåene på LCD-skjermen. På siden finner du to stk 3,5mm kontakter. Den ene kobles til telefonen for å ta opp lyd, mens den andre kan du koble til headset for å høre på opptaket.

Holderen og hardwaren

SmartMixer leveres med et håndtak og holdere for din telefon, for å gjøre videoopptakene enda mer stabile. Telefonen skrus inn i metallklemmen, og på toppen av SmartMixern finner du en blitzsko for montering av mikrofonholder eller mottaker for trådløse mikrofoner. Det finnes også mulighet til å montere ekstrautstyr i telefonholderen ettersom den er utstyrt med to ekstra 1/4"-20 gjenger.

Produktinformasjon

Hovedkategori Mobil
Produktkategori Telefon
Produkttype Tilbehør
Produsent SARAMONIC


25110