469538 469538 469538

Samyang Xeen Meister 85mm T1.3 Canon

Canon EF Mount

72 670,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
6 stk. Leverandørlager
Velg fatning
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

XEEN Meister har en enestående oppløsning og støtter 8K full-frame kameraer. Det er det raskeste full-frame cine prime-objektivet med T1.3, som produserer utmerket ytelse i lite lys. I tillegg maksimerer en lyssterk T1.3 blenderåpning den dramatiske effekten med en ekstremt liten dybdeskarphet. 13 blenderblader skaper den naturlige bakgrunnen og den runde bokeh-en for å uttrykke de delikate følelsene til mennesker samtidig som de viser bildet rikt.

Den støtter i/Technology-protokollen (kun PL-montering), som gjør det mulig for kameraer å automatisk ta opp nøyaktige objektivmetadata. Dette gjør produksjon og etterproduksjon mer effektiv.

XEEN Meister tar i bruk premium materialer og førsteklasses design. Titanium er påført fronten, noe som gjør dette objektivet mer holdbart. Standardstørrelsen på 114 mm frontdiameter og de enhetlige posisjonene til blenderåpningen og fokusgirringene, gjør det enkelt å feste og ta av objektivtilbehør som Matte Box eller Follow Focus.

Alle skalaer, inkludert brennvidde og blenderåpningsverdier, er på begge sider av linsen og med den lysende fonten som lyser i mørket, noe som muliggjør praktisk verifisering og betjening, selv i miljøer med lite lys. 300° bred fokusgirrotasjonsvinkel gjør at du justerer fokuset helt nøyaktig.

  • 8K enestående oppløsning - XEEN Meister-objektiver tilbyr enestående oppløsning over hele bildet, og støtter 8K på fullformatkameraer
  • Lens Meta Data Recording - i/Teknologi, som gjør det mulig for kameraer å automatisk ta opp objektivets metadata (bare PL-feste)
  • Titanium Front Barrel -Titan er brukt på den fremre delen av fatet, noe som gjør det både lett og holdbart
  • Rask T1.3 Cine-objektiv - Det bredeste stoppet til T1.3 gjør det mulig å fotografere selv i miljøer med lite lys for mer naturlig utseende og kinoaktig utseende med ekstremt liten dybdeskarphet
  • Wide Focus Gear Rotasjonsvinkel - 300° vidvinkel på rotasjon muliggjør finfokusjustering

 

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 127
Farge Sort
Fullformat Ja
Hovedkategori Videoobjektiver
Iris blader 13
Korteste brennvidde obj 85
Lengde Objektiv (mm) 130
Lengste brennvidde 85
Merker Samyang
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Cine
Produktkategori Cine
Produkttype EF-Mount Fast
Vekt Objektiv (g) 1900
Værtettet Nei
Zoom Nei


Produsentens varenrF1513701101
72 670,-
Varenr144349
Leveres på bestilling
72 670,-
Varenr144375
Leveres på bestilling