97487 97487 97487 97487 97487 97487

Samyang Premium XP 10mm f/3.5 Nikon

Rettegnende 10mm vidvinkel for Nikon F

14 079,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
9 stk. Leverandørlager
Samyang XP 10mm f/3.5 Nikon F er et manuelt fokusert, rettegnende ultra-vidvinkelobjektiv for fullformat. Kan også brukes på kameraer med APS-C-sensor.

Egenskaper

  • Rettegnende 10mm ultravidvinkel for fullformat
  • Påkostet produksjonskvalitet med metallhus og elegant design
  • Meget avansert optikk med flere asfæriske linser, samt HR- og ED-glass
  • Ekstraordinær skarphet og oppløsning
  • Støtter autoeksponering og fokusindikator

Med sin ekstreme bildevinkel på 130 grader er Samyang XP 10mm f/3.5 ett av verdens mest rettegnende ultra-vidvinkelobjektiv for fullformat. Og som en del av Samyangs serie av premium-objektiv, XP-serien, holder det høyeste klasse både optisk og mekanisk!

Robust og elegant

Objektivet er konstruert med en glatt, halvmatt overflate av aluminiumlegering, noe som gjør det både robust og elegant på samme tid. Innebygget elektronikk og kontakter for automatisk blenderstyring, samt overføring av informasjon om brennvidde og lysstyrke gjør Samyang XP 10mm f/3.5 kompatibelt med samtlige av kameraets automatiske eksponeringsprogrammer og lysmålermetoder. Det støtter også fokusindikasjon i søkerdisplayet.

Fokusringen kjører med høy presisjon og har et glatt men grepvennlig gummibelegg som harmonerer med metallhuset og bidrar til det luksuriøset inntrykket.

Avansert optisk konstruksjon

For å sikre minimal forvrengning og maksimal skarphet over hele bildeflaten, også ved store blenderåpninger, inneholder objektivet 18 omhyggelig konstruerte linseelementer plassert i 11 grupper. Den avanserte konstruksjonen omfatter 3 asfæriske linser, én linse av HR-glass (High Refractive) og 3 linser av ED-glass. Samyang XP 10mm f/3.5 kan matche bildesensorer med en oppløsning på 50 megapiksler, samt 8K videoopptak.

Ultra Multi Coating

Avansert flerlags antirefleksbehandling (UMC, Ultra Multi Coating) motvirker reflekser og sløring ved motlys, og sørger for at bildene alltid blir kontrastrike og får naturlig fargegjengivelse.

 

OBS!
Avbildet objektiv er et illustrasjonsbilde med Canon-fatning

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Farge Sort
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Korteste brennvidde obj 10
Lengste brennvidde 10
Merker Samyang
Objektivfatning Nikon F
Objektivtype Fisheye
Produktkategori Nikon F Mount
Produkttype Vidvinkel
Største blender vidvinkel f/3.5
Værtettet Nei


Produsentens varenrF1114103101
97487