52175 52175 52175 52175 52175 52175

Samyang Premium XP 10mm f3,5 Canon

Rettegnende 10mm vidvinkel for Canon EF

14 078,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
Samyang XP 10MM F/3,5 CANON EF

Manuelt fokusert, rettegnende ultra-vidvinkelobjektiv for fullformat. Kan også brukes på kameraer med APS-C-sensor.

 

Med sin ekstreme bildevinkel på 130 grader er Samyang XP 10mm f/3,5 ett av verdens mest rettegnende ultra-vidvinkelobjektiv for fullformat. Og som en del av Samyangs serie av premium-objektiv, XP-serien, holder det høyeste klasse både optisk og mekanisk!

Robust og elegant
Objektivet er konstruert med en glatt, halvmatt overflate av aluminiumlegering, noe som gjør det både robust og elegant på samme tid. Innebygget elektronikk og kontakter for automatisk blenderstyring, samt overføring av informasjon om brennvidde og lysstyrke gjør Samyang XP 10mm f/3,5 kompatibelt med samtlige av kameraets automatiske eksponeringsprogrammer og lysmålermetoder. Det støtter også fokusindikasjon i søkerdisplayet.

Fokusringen kjører med høy presisjon og har et glatt men grepvennlig gummibelegg som harmonerer med metallhuset og bidrar til det luksuriøset inntrykket.

Avansert optisk konstruksjon
For å sikre minimal forvrengning og maksimal skarphet over hele bildeflaten, også ved store blenderåpninger, inneholder objektivet 18 omhyggelig konstruerte linseelementer plassert i 11 grupper. Den avanserte konstruksjonen omfatter 3 asfæriske linser, én linse av HR-glass (High Refractive) og 3 linser av ED-glass. Samyang XP 10mm f/3,5 kan matche bildesensorer med en oppløsning på 50 megapiksler, samt 8K videoopptak.

Avansert flerlags antirefleksbehandling (UMC, Ultra Multi Coating) motvirker reflekser og sløring ved motlys, og sørger for at bildene alltid blir kontrastrike og får naturlig fargegjengivelse.

 

Viktige egenskaper

  • Rettegnende 10mm ultravidvinkel for fullformat
  • Påkostet produksjonskvalitet med metallhus og elegant design
  • Meget avansert optikk med flere asfæriske linser, samt HR- og ED-glass
  • Ekstraordinær skarphet og oppløsning
  • Støtter autoeksponering og fokusindikator

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Samyang
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Vidvinkel


Produsentens varenrF1114101101