Røde Wireless GO White Trådløs mikrofon sett Røde Wireless GO White Trådløs mikrofon sett Røde Wireless GO White Trådløs mikrofon sett

Røde Wireless GO White

Trådløs mikrofon sett

2 199,-
4 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 4Hovedlager
  • 0Skøyen

Wireless GO er verdens minste og mest allsidige trådløse mikrofonsystem. Senderen fungerer som både clip-on-mikrofon og som verdens minste beltpack for en RØDE Lavalier. Den sender krystallklar lyd i kringkastingskvalitet via 2,4 GHz digitaloverføring til den ekstremt kompakte mottakeren på kameraet.

Egenskaper

  • Kompakt, trådløs, 2.4GHz frekvens, omnidireksjonell, inntil 7 timer batteri
  • Ekstremt kompakt trådløst system   
  • Digital lydoverføring for optimalt signal
  • Innebygd mikrofon på enheten
  • Koble til valgfri mygg og bruk som et klassisk kit
  • Belte-clips som også fungerer som blitsskofeste

Profesjonell og enkel

Wireless GO-systemet pares automatisk i løpet av 3 sekunder og overfører via RØDEs helt nye 2,4 GHz Series III digitaloverføring som er optimalisert for drift med kortere rekkevidde i omgivelser med tett radiofrekvens og Wi-Fi, men tilbyr også en siktlinjerekkevidde på opptil 70 m. TX overfører lyd av kringkastingskvalitet enten på egen hånd, takket være den innebygde kondensatormikrofonens utmerkede isolasjon og gjennomsiktighet, eller med en Lavalier-mikrofon via den 3,5 mm TRS-inngangen

Seriøst trådløs

Wireless GO RX har et klemmefeste som fungerer på to måter, slik at du enten kan feste det på et klesplagg eller en bærestropp, eller skyve det godt inn i kameraets kaldsko. Koble RX til et kamera eller en opptaker via den 3,5 mm TRS-utgangskabelen og tilpass utgangen til kameraet eller opptakeren med den 3-trinns forsterkningsregulatoren. Wireless GO RX er svært kompakt og ekstremt lett, noe som gjør det mye lettere å bære utstyret ditt.

Alt-i-ett for å komme raskt i gang

Med Wireless GO trenger ikke innholdsskapere å bekymre seg om komplisert teknisk oppsett, men kan i stedet konsentrere seg om det som er viktig – å filme bra innhold. Uansett om man rapporterer fra felten, gir presentasjoner på konferanser eller foran kamera, eller skaper innhold for en bedrift, er Wireless GO TX den enkleste trådløse mikrofonen i verden. Slå den på, par den, klem den fast på skjorten, blusen, slipset eller jakken og sett i gang. Den fungerer skjult diskré under et plagg eller som kult «tech-tilbehør» som du fint kan vise frem.

Allsidig presisjon

Wireless GO er designet og produsert ved RØDE-fabrikken i Sydney og leverer seriøs lyd i en ultra-kompakt formfaktor – den perfekte mikrofonen for skapere uansett erfaring. Filmskapere, undervisere, forretningsfolk – Det digitale, trådløse mikrofonsystemet Wireless GO er førstevalget for alle som lager innhold med god lyd.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Trådløs
Produsent Røde


174510