Naturfotodager - opptil 40% rabatt

Studiokameraer og PTZ

Foto.no er opptatt av å tilby et bredt utvalg av produkter for den profesjonelle videobransjen, så vel som for den profesjonelle fotografen og entusiastene.

Innen studiokameraer og PTZ tilbyr vi produkter fra Skaarhoj, Panasonic, Dream Cip, Canon, og Sony, og løsninger rundt disse produktene. Det er mulig å booke konsulent gjennom oss for å få hjelp til å både sette velge de produktene dere trenger, og vi kan tilby hjelp med installasjon etter avtale.

Vi jobber jevnlig med å pleie våre bånd med de største produsentene av profesjonelt utstyr, og vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og løsningene ved å delta på de største internasjonale utstyrsmessene (slik som IBC og NAB).

Vi har et B2B-team som består av fagspesialister innen både lydteknikk, lys, broadcast, optikk, studioløsninger, og mye mer. Vi jobber daglig med å sette opp løsninger for kundene våre, innen alt fra rigger til cinemakameraer, til enklere vloggepakker, til de mest high-end broadcast- og studioløsninger.

Er det et produkt du ikke finner på nettsiden vår, så ta kontakt med vår PRO-avdeling for mer informasjon. Det kan være mer vi har tilgang på enn vi har synliggjort på våre nettsider.