0

Blueshape

Blueshape er en anerkjent italiensk produsent som spesialiserer seg på å utvikle og produsere høykvalitets batterier og strømforsyninger for profesjonelle videoprodusenter og fotografer.

Selskapet ble grunnlagt i 2003 og har etablert seg som en leder innen bransjen takket være sine avanserte teknologier og pålitelige produkter.

Blueshape tilbyr et bredt utvalg av batterier for ulike formål, fra kamerabatterier til strømforsyninger for lys- og lydutstyr. Deres batterier er kjent for å være svært holdbare og å ha en lang levetid, noe som gjør dem svært populære blant profesjonelle fotografer og videoprodusenter. 

Et av de mest unike aspektene ved Blueshape er deres bruk av den siste teknologien for å sikre at batteriene oppfyller de høyeste standardene for ytelse og sikkerhet. Blueshape sier at batteriene deres skal tåle fall fra 2 meters høyde. Deres unike Smart-Control teknologi gjør det mulig å overvåke batteristatusen og forlenge levetiden. De fleste av batteriene deres kan monitoreres via wifi. Med denne wifi-monitoreringen kan du for eksempel følge med på nøyaktig hvor mye strøm som er igjen på hvert enkelt av Blueshape-batteriene dine som har wifi. 

Blueshape er også kjent for sin gode kundeservice og støtte. De tilbyr et bredt utvalg av ressurser, inkludert brukermanualer og videoer, for å hjelpe kundene med å få mest mulig ut av sine produkter.  

Blueshape tilbyr for eksempel V-lock-, Gold Mount-/3-stud-, NP-F- og BPU-batterier til Cinema og Broadcast-kameraer, profesjonelle LED-lamper og kameramonitorer. De utvikler seg i tråd med markedet, og tilpasser produktutviklingen sin i tråd med profesjonelle brukere sine behov.   

Vi har et tett samarbeid med Blueshape, og kan ofte svært raskt få tak i produktene deres om det er behov for rask levering. Vi har mulighet til å reparere Blueshape-batterier på vårt kameraverksted i Oslo, i våre lokaler i Barcode.   

Vi har tilgang på alle produkter fra Blueshape, og på denne siden ser du et utvalg fra vårt sortiment. Du finner flere av produktene fra Blueshape på nettsiden vår ved å søke på produsenten i søkefeltet. Er det et produkt du ikke finner, så ta kontakt med vår Pro-avdeling for mer informasjon.

Se alle Blueshape produkter

Under ser du utvalgte Blueshape-produkter fra vårt sortement. Finner du ikke produktet du er på jakt etter, ta kontakt med vår PRO-avdeling.

Support Senter

Her finner du de siste programvareoppdateringene, bruksanvisninger og all slags nyttig informasjon.
Trenger du hjelp fra en av våre rådgiver på Blueshape, ta kontakt på 46 46 24 24.

Gå til Blueshape sitt supportsenter →

Aktuelt fra Blueshape

Få med deg de siste artiklene fra Blueshape. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

0

Kampanje på Blueshape

Er du på jakt etter V-mount batterier så kan du gjøre en ekstra god deal nå.

Les mer
0

Hva er det viktig å tenke på når du kjøper batteri?

God kvalitet på batteriene er en viktig investering for profesjonelle produksjoner.

Les mer

Kanskje du også er interessert i

Nyheter fra ProVideo

0

Få med deg Lyd-, lys-og bildemessen

15.-17. mars i Telenor Arena
Foto.no deltar som utstiller i årets LLB-messe, og vi håper å se deg der.

Les mer
0

Foto.no er nå Sachtler-partner

Foto.no har etablert et samarbeid med distributøren Videndum, og med dette utvider vi vårt produktsortiment.

Les mer
0

ProVideo

Foto.no tilbyr produkter for den profesjonelle videobransjen. 

Les mer
0

IBC 2022

Foto.no har tatt pulsen på produktnyhetene.

Les mer