Naturfotodager - opptil 40% rabatt

Batterier og Strøm

Foto.no er opptatt av å tilby et bredt utvalg av produkter for den profesjonelle videobransjen, så vel som for den profesjonelle fotografen og entusiastene.

Vi tilbyr batterier innen alle typer til profesjonelle videokameraer, monitorer og videolamper, slik som V-lock, Gold Mount / 3-stud, NP-F, BP-batterier m.m. Vi har valgt å samarbeide med produsenter som lager batterier til profesjonelt bruk, slik som de anerkjente batteriprodusentene Blueshape, Hawk-Woods og Swit. Vi tilbyr også bærbar strøm fra EcoFlow, som er en nærmest lydløs strømkilde ute i terrenget, på fjellet og andre steder der det ikke er like lett å finne en strømkilde under opptak.

Vi jobber jevnlig med å pleie våre bånd med de største produsentene av profesjonelt utstyr, og vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og løsningene ved å delta på de største internasjonale utstyrsmessene (slik som IBC og NAB).

Vi har et B2B-team som består av fagspesialister innen både lydteknikk, lys, broadcast, optikk, studioløsninger, og mye mer. Vi jobber daglig med å sette opp løsninger for kundene våre, innen alt fra rigger til cinemakameraer, til enklere vloggepakker, til de mest high-end broadcast- og studioløsninger.

Er det et produkt du ikke finner på nettsiden vår, så ta kontakt med vår PRO-avdeling for mer informasjon. Det kan være mer vi har tilgang på enn vi har synliggjort på våre nettsider.