Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film Polaroid GO E-box White Analogt insta-kamera m/16-pack film

Polaroid GO E-box White

Analogt insta-kamera m/16-pack film

1 498,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen

Andre kjøpte også

Polaroid GO er designet for å være med deg hvor som helst.

Til tross for sin kompakte størrelse, har kameraet alt du kan ønske deg fra et klassisk instant-kamera. Designet på nye Polaroid GO har et mye jevnere design, noe som gjør kameraet enklere å holde og bruke.

Polaroid GO har et batteri som som varer lenge, og det kan fotografere så mange som 15 pakker med film på én lading, noe som er perfekt for reise og eventyr. Spennende funksjoner på kameraet er dobbel eksponering, selfiespeil og selvutløser for de gangene du selv ønsker å være med på bildene. Alt dette gir deg en verden av kreativ fotografering.

  • Bildestørrelse: 47mm x 46mm/arkstørrelse 66,6mm x 53,9mm
  • Enkel å bruke
  • Kompakt
  • Lett, 242 g
  • Selfie-speil og selvutløser
  • Batteri på 705 mAh som varer lenge og holder til 15 filmpakker
  • Kraftig blits

Med en størrelse på bare 10,5cm lengde, 8,3cm bredde og 6,1cm høyde, er Polaroid Go det minste analoge instant kameraet i verden. Det ble laget som en bærbar kreativ følgesvenn, med en miniatyrversjon av den klassiske, firkantede filmen som passer til. Det nye kameraet og filmen markerer den viktigste og mest spennende forandringen av Polaroid-formfaktoren på flere tiår.

Polaroid beskriver kameraets interne komponenter som en tredimensjonal Tetris, med en nøye utvalgt komposisjon for å oppnå et enkelt og uanstrengt eksteriør, samt levere det minste analoge instant-kameraet som er mulig.

Tilgjengelig i klassisk hvit og lener seg på Polaroid sin ikoniske designarv. Samtidig skaper det et helt nytt format for instant-kameraer for en ny generasjon. I tillegg til sin kompakte størrelse har kameraet alt du kan ønske deg fra et klassisk instant-kamera - Polaroid Go inkluderer et nyutviklet selfiespeil, selvutløser, langvarig batteri, dynamisk blits, dobbel eksponering og reisevennlig tilbehør. «The sky is the limit», ikke størrelsen.

Samtidig med lanseringen av Polaroid Go-kameraet, lanseres også Polaroid Go film, som gjenspeiler Polaroid sitt klassiske firkantede format i den minste analoge filmen som varemerket noensinne har produsert. Størrelsen på fotopapiret er 66,6mm x 53,9mm og bildestørrelse 47mm x 46mm.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Polaroid
Modell GO
Produktkategori Analog
Produkttype Insta


Produsentens varenr6036
455934