PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag Twilight Black

PGY OneMo Backpack 25L+ Shoulder Bag

Twilight Black

2 403,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

PGY OneMo Backpack 35L + Shoulder Bag er en 2-i-1 ryggsekk løsning med dedikert plass for kameraer, objektiver, droner, bærbar PC på 15,6 tommer / 16 tommers Macbook, gimbals osv. Ryggsekken inneholder også utvidbar lagringsplass med en maksimal kapasitet på opptil 35 L.

Egenskaper

  • Flere skillevegger for tilpasset lagring.
  • To raske sidetilganger til hovedrommet
  • Slitasje og vanntett
  • Beskyttende interiør
  • Svært allsidig design for kreativitet

 

Innebygd baggmodus

Med en egen skulderstropp gir den innebygde ekspanderbare slyngeposen deg flere valg i hvordan du reiser. La mesteparten være hjemme og ta bare det viktigste!

Dedikerte lommer for batteri

Det er tre dedikerte lommer til kameraets batterier med indikator for ladningsnivå, slik at du aldri tar et dødt batteri igjen.

Tilpassbare rom

Vesken vår er modulær fordi hver reise er unik. PGY designet forskjellige skillevegger som kan brettes for å gi ubegrenset tilpasning for ryggsekken. Ved hjelp av DIY-skillevegger kan hovedrommet ordnes i alle konfigurasjoner for å passe alle reisebehovene dine, selv om de endres.

5L Utvidbar lagring

Komprimerbar lagringsplass foran ryggsekken har plass til fotograferingsutstyr, som Ronin SC, og dine daglige nødvendigheter, som klær, soveutstyr osv.

Hold deg tørr

Å gå på tur kan gjøre deg svett og fuktig, en myk pute med meshdesign og lufttunneler er designet for å gi ekstra komfort og holde ryggen tørr.

Tyverisikring

Glidelåser er låsbare og designet for å tåle inntrengning. Den sikre lommen til passet og lommeboken holder verdisakene dine der de hører hjemme.

Bygget for å vare

OneMo er designet for all slags vær, og er laget med vanntett materiale. Det kommer også med et innebygd regntrekk for ekstreme værforhold. Polyesterfibermaterialet til OneMo ryggsekk er motstandsdyktig for riper og slitasje.

OneMo Shoulder Bag

Rask tilgang til utstyret ditt

Det øvre og nedre rommet brukes til å gi raskere og enklere tilgang til drone eller kamera.

Tilpasset lagring for droner

Det tilpassede rommet er designet for å lagre Mavic Fly More Combo og kompatibelt med DJI Smart-kontrolleren. OneMo skulderveske forbedrer sideåpningsdesignet til den tradisjonelle Mavic-vesken ved å flytte åpningen til toppen og bunnen. Dette gjør det lettere å ta ut dronen din, og unngå at MAVIC-propellen setter seg fast, samtidig som den gir bedre beskyttelse til utstyret ditt.

Bær baggen på flere måter og gjør raske bytter avhengig av dine behov

OneMo skulderveske er designet med flere spenner på sidene. Skulderstroppen er utstyrt med en hurtigutløsende og justerbar spenne, som gjør det enkelt for deg å bytte mellom Sling Pack og Fanny Pack. Sidene og baksiden av vesken har et dobbelt håndtak, som kan festes til en koffert, noe som gir flere muligheter til å bære den rundt.

Avtakbare skillevegger for å tilpasse rommet ditt, tilpassbar lagring for
forskjellig utstyr

Inkludert er innebygde avtakbare skillevegger for maksimal plassutnyttelse. Du kan tilpasse partisjonene slik at de inneholder enten Mavic Fly More Combo og DJI Smart Controller eller et kamera og objektiv.

Utvid baggen med ytterligere 3L

Det er en 3L intern ekspansjonsplass på toppen av baggen som passer til eks. en lommelykt, objektiv, vannflaske m.m. som gir deg ekstra lagring når du er på farten.

Høykvalitets stoff: Vanntett, ripebestandig, slitesterk og smussbestandig design

Designet med vanntett IPX-4-materiale og SBS-glidelås, OneMo skulderveske har et vanntett design. Et polyuretanbelegg brukes til å gjøre det slitesterk og ripebestandig, og lett å tørke av støv og smuss.

Flerlags sandwichkonstruksjoner for å gi mer effektiv beskyttelse for fotoutstyr

De beskyttende lagene er polstret med XPE-skum med høy tetthet, som effektivt absorberer støt og trykk og gir mer effektiv beskyttelse til fotorelatert utstyr.

Multi-lommer design for smart oppbevaring, lett tilgjengelig

Toppen av baggen er utstyrt med en hurtiglomme som kan brukes når du reiser for å lagre strømbanker, lommebøker, nøkler, kort osv. Innvendig er det også en innebygd lomme for rask oppbevaring av små gjenstander som som kort, USB-minnepinner, kabler osv.

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Produktkategori Sekk
Produkttype Sekk
Produsent PGYTECH


Produsentens varenrP-CB-020
203290