643268

Peak Design Mobile Everyday Fabric Case – det ultimate mobildekselet designet for å matche den aktive livsstilen din. Tilgjengelig for iPhone, Samsung, og Pixel, dette dekselet forener stil med funksjon i et valg av fem tiltalende farger: Charcoal, Sun, Redwood, Sage, og Midnight. Uansett hvilken enhet du har eller din personlige stil, har Peak Design et deksel som passer perfekt for deg.

Egenskaper

  • Elegant Design: Med en minimalistisk estetikk kombinerer Everyday Fabric Case moderne stil med praktisk bruk. Dens slanke profil komplementerer din smarttelefon, uten å legge unødvendig bulk eller vekt.

  • Premium Materialer: Hver fargevariant er nøye utvalgt og laget av holdbare, høykvalitets tekstiler som ikke bare ser flotte ut, men også tilbyr langvarig beskyttelse mot daglig slitasje.

  • Kompatibilitet: Uansett om du har en iPhone, Samsung Galaxy, eller Google Pixel, gir Peak Design et skreddersydd deksel som sikrer en perfekt passform. Dette sikrer full tilgang til alle knapper, porter, og kamerafunksjoner uten kompromisser.

  • Fargevalg: Velg mellom Charcoal for et sofistikert, mørkt utseende; Sun for en lys, oppfriskende vibb; Redwood for en jordnær, varm tone; Sage for en rolig, naturlig estetikk; eller Midnight for en dyp, elegant blå. Hver farge er valgt for å tilføre en unik karakter til din enhet.

  • Beskyttelse: Peak Design forstår viktigheten av å beskytte din verdifulle enhet. Everyday Fabric Case er designet for å tåle støt og skrammer, og beskytter din smarttelefon mot fall og daglig bruk.

  • Miljøvennlig: I tråd med Peak Designs engasjement for bærekraft, er materialene valgt med tanke på miljøet. Dette dekselet er et valg du kan føle deg god om, både for din smarttelefon og for planeten.

  • Slim Attachment System: For de som bruker Peak Designs økosystem av mobiltilbehør, tilbyr dette dekselet sømløs integrasjon med en rekke monterings- og bæreløsninger, noe som ytterligere utvider funksjonaliteten.

Peak Design Mobile Everyday Fabric Case er mer enn bare et mobildeksel; det er en forlengelse av din personlige stil og din aktive livsstil. Med sitt fokus på design, kvalitet, og funksjonalitet, er dette det eneste dekselet du trenger. Velg din favorittfarge og gi din smarttelefon den beskyttelsen og stilen den fortjener.

Produktinformasjon

Farge: Sage
Hovedkategori Mobil
Merker Peak Design
Mobildeksel Iphone 15 Plus
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Deksel


Produsentens varenrM-MC-BJ-SG-1