Nikon Nikkor Z 40mm f/2 SE Kompakt normalobjektiv for Z-fatning Nikon Nikkor Z 40mm f/2 SE Kompakt normalobjektiv for Z-fatning Nikon Nikkor Z 40mm f/2 SE Kompakt normalobjektiv for Z-fatning Nikon Nikkor Z 40mm f/2 SE Kompakt normalobjektiv for Z-fatning

Nikon Nikkor Z 40mm f/2 SE

Kompakt normalobjektiv for Z-fatning

4 715,-
5 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 5Hovedlager
 • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

En spesialutgave av Nikon NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) objektiv med fast brennvidde.

NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) tilbyr suveren ytelse i retrodesign. Fra gateliv til spontane portretter – ta omtrent alle slags bilder med den karakteristiske brennvidden på 40 mm (60 mm på kameraer i DX-format). Vakker bokeh er garantert. Det er et kompakt og lett fastobjektiv som er kompatibelt med speilløse kameraer i fullformat, som Nikon Z-fatningen er utviklet for. Det vakre NIKKOR Z 40mm f/2 er en hverdagshelt: Skarpt, lyssterkt og lite nok til å brukes diskré. Det er ideelt for alt fra vlogger til pulserende øyeblikksbilder.

Egenskaper

 • Lyssterkt f/2 standardobjektiv med fast brennvidde: Bildevinkel på 40 mm på fullformatskameraer i Z-serien. Bildevinkel på 60 mm på et kamera i Z-serien i DX-format. Naturtro: Objektivet tar stillbilder og film med vakre detaljer, dybde og farger.
 • Kunstnerisk bokeh: Det har aldri vært enklere å få motivet i fokus mot en vakker uskarp bakgrunn.
 • Perfekte nærbilder: Minste fokusavstand er bare 0,29 m. Skarpheten er enestående, selv på nært hold.
 • Rask, lydløs autofokus: Drevet av en svært stillegående pulsmotor og det ekstra lyset som fanges av Z-fatningen er fokuseringen rask, nøyaktig og lydløs. Laget for film: Filmene ødelegges ikke av fokuslyder. Fokuspusting er dramatisk redusert slik at du kan endre fokus uten å påvirke bildevinkelen.
 • Får plass i lommen: Lite nok til å ha fast på kameraet eller legge i jakkelommen.
 • Kan tilpasses: Den lydløse kontrollringen kan stilles til å kontrollere fokus, blenderåpning, eksponeringskompensasjon eller ISO.
 • Beskyttet: Forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper.

Dette lyssterke standardobjektivet med fast brennvidde gir en naturlig bildevinkel som er ideell for spontane portretter, intervjuer og instruksjonsfilmer. Uten et stort objektiv i ansiktet, vil motivene dine føle seg mer komfortable, og objektivet er så lite og lett at det er perfekt for filming av engasjerende filmer med fortellerperspektiv også. Den store Z-fatningen, i kombinasjon med objektivets største blenderåpning på f/2, gir suveren ytelse i lite lys, ideelt for å fange stemningen i svakt lys. Det avrundede blenderen med 9 blader muliggjør myk, naturlig bokeh; Fotografer og filmskapere kan gjøre opptak med myke, uskarpe bakgrunner som virkelig får motivet til å tre frem. Dette objektivet gir mye for pengene og er en flott inngang til Nikon Z-verdenen. Det er så kompakt og lett at det er ideelt som hovedobjektiv til å ha med seg eller som et lett sekundærobjektiv.

 

I pakken:

 • Nikkor Z 40mm f/2 SE
 • Objektivdeksel LC-52B
 • Bakdeksel LF-N1 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 71,5
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 52
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 40
Lengde Objektiv (mm) 45,5
Lengste brennvidde 40
Merker Nikon
Nærgrense i cm 29
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Normal
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/2.0
Største blender vidvinkel f/2.0
Vekt Objektiv (g) 170
Zoom Nei


Produsentens varenrJMA110DA
523350