503826 503826 503826

Neumann U 87 Ai Studio Set

Med EA-87 mikrofonholder

34 989,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Neumann U 87 Ai er sannsynligvis den mest kjente og mest brukte studiomikrofonen over hele verden. Den jevne og raffinerte lyden er like ikonisk som den elegante eksteriørdesignen. U 87 Ai er standardmikrofonen for tale og vokal. Tre polare mønstre pluss alternativer for pad og low cut gjør den tilpassbar til et bredt spekter av bruksområder.

Neumann U 87 Ai er en sann legende. Den ble introdusert i 1967 og har formet lyden til utallige hitplater de siste 50 årene. Og da disse hitene ble annonsert på radio, satt mang en DJ foran en U 87 Ai. Legenden fortsetter: Den dag i dag er intet profesjonelt innspillingsstudio komplett uten en Neumann U 87 Ai.

U 87 Ai er selve symbolet på en kondensatormikrofon med stor membran. Dens avsmalnende kropp og ikoniske hodegrilldesign har blitt en del av den kollektive bevisstheten: Slik ser en studiomikrofon ut. Det samme gjelder lyden: U 87 Ai representerer studiokvalitet; det har blitt gullstandarden som andre mikrofoner måles etter.

Det som skiller U 87 Ai er dens unike kombinasjon av linearitet og karakter. Selv om frekvensresponsen på aksen er bemerkelsesverdig flat, utøver den en viss karisma. Det høres bare riktig ut! Dette gjør U 87 Ai både allsidig og umiddelbart gjenkjennelig.

Teknisk sett er U 87 Ai et tradisjonelt design hvis tidløse formel har vært uendret i flere tiår. U 87 Ai bruker samme kondensatorkapseldesign med doble membraner som forgjengeren, den ikke mindre legendariske U 67 fra begynnelsen av 1960-tallet. Også hodeforsterkeren er basert på de samme designprinsippene som dens rørdrevne forgjenger, men U 87 Ai realiserer dem ved hjelp av en unik FET-krets med minimal signalbane og en transformatorbalansert utgang, som sikrer maksimal signalintegritet og høy vanlig modus avvisning.

Resultatet er en studiomikrofon med uovertruffen klarhet. Dens naturlige lyd og unike mellomtonetilstedeværelse gjør U 87 Ai til den ultimate vokalmikrofonen, rost av både sangere og ingeniører, så vel som det første valget for taleapplikasjoner, som voice overs, dubbing og lydbøker. På grunn av sin balanserte respons i hvert av de tre retningsmønstrene, er U 87 Ai også en allsidig mikrofon for alt fra akustisk gitar til trommer. På grunn av sin solide bassrespons og utmerkede mellomtonedetaljer, sees den ofte foran bass- og gitarkabinetter. For klassiske innspillinger brukes U 87 Ai hyppig som spotmikrofon for solister, f.eks. cello. Et stereopar U 87 Ais er det foretrukne valget for mange ingeniører for å spille inn piano i praktisk talt alle sjangere fra pop og jazz til klassisk musikk.

  • Verdens mest kjente studiomikrofon
  • Klassisk lyd, umiddelbart gjenkjennelig, men likevel allsidig
  • Balansert frekvensrespons
  • Tre polare mønstre: omni, cardioid, 8-figur
  • Regulerbar low cut og pad
  • Svært lav egenstøy

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Neumann
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Studio/USB


Produsentens varenrU 87 Ai Studio Set