Miller 3020 ArrowX 1 SprinterII 1-Stage Videostativ Alluminium Ground-Spreader Miller 3020 ArrowX 1 SprinterII 1-Stage Videostativ Alluminium Ground-Spreader Miller 3020 ArrowX 1 SprinterII 1-Stage Videostativ Alluminium Ground-Spreader Miller 3020 ArrowX 1 SprinterII 1-Stage Videostativ Alluminium Ground-Spreader

Miller 3020 ArrowX 1 SprinterII 1-Stage

Videostativ Alluminium Ground-Spreader

65 229,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Miller Arrowx 1 Sprinter II 1 Stage Aluminium Alloy Tripod System med bakkespreder inkluderer et Arrowx 1 væskehode med 1 x pannehåndtak, et Sprinter II 100 mm 1-trinns karbonfiberstativ, en bakkespreder og en Arrowx softcase. Arrowx 1 "Fluid head" med en kapasitet på 16 kg har 16 CB Plus-teknologi, og gir 8 posisjoner med motvekt med en halv trinns bryter for finjustering. Hodet har også 5 + 0 nivåer av panorering og tilt-innstillinger.

Hodet er matchet med 1-trinns Sprinter II aluminiumslegeringsstativ og sammen har systemet et høydeområde på 31,4 til 62,5". Den medfølgende bakkesprederen bretter seg pent inn i bena og kan også beskytte delikate gulv fra stativets fotspisser som gir grep på harde eller glatte overflater. Softcase har en integrert hodeholder for å beskytte stativet.

Miller Arrowx 1 Fluid Head (100mm)

Det allsidige Miller Arrowx 1 Fluid Head har plass til et bredt nyttelastområde fra 0 til 16 kg ved bruk av 16 trinn i motvekt. Panorering, tilting og motvekt kan alle settes til null for å støtte selv de letteste kameraene. Dette pro-videohodet tilbyr fem trinn hver med panorering og tilt-drag pluss null og motvekt med CBPlus for presis kontroll. Sidelast Euro-plate har et 4,7-tommers skyveområde og har enkel innfelt montering uten justeringsproblemer fra baklastingsdesign.

CBPlus-motvektssystemet har åtte større trinn for raskt oppsett pluss avskjærte halv trinn for finjustert kontroll. "One-flick" -bryteren som brukes til å aktivere de halve trinnene, er plassert foran på hodet nær gryten og vippelåsen, og holder alle kontrollene sentralt plassert. Arrowx 1-hodet er konstruert av en lett, men slitesterk aluminiumslegering med komposittpolymerer, og har et opplyst vater og pan / tilt-kontroller. Den 100 mm kulebasen kan fjernes for montering på 3/8"-16 på en glidebryter eller annen flat støtte. Arrowx 1-hodet inkluderer et teleskopisk pannehåndtak og kan brukes med andre typer håndtak.

Egenskaper

 • Bredt nyttelastområde fra 0 til 16 kg
 • Fem trinn med panorering og tilt-drag
 • 16 trinn motvekt med CB Plus for presisjonskontroll
 • Rask frigjøring, sidelast Euro-plate med 4,7" skyveområde
 • Flytende dragsystem med jevn, myk start og stopp
 • Sentralt grupperte kontroller foran / venstre side av hodet
 • Opplyst vater og pan / tilt-kontroller
 • Presisjonslås for enkel av / på-bruk
 • Avtakbar halvkule for flat montering på 3/8"-16 glidere
 • Mitchell base tilpasningsdyktig
 • Inkluderer ett teleskopisk pannehåndtak
 • Robust aluminium og kompositt
 • Sidemonteringspunkter for søkerstøtter og tilbehør

Miller Sprinter II 1-trinns legeringsstativ (klar for bakkespreder)

Miller Sprinter II 1-Stage Alloy Tripod er en hurtigoppsettløsning for et stativhode med 100 mm kulebase. Den lave vekten, klapplåsene og den stive konstruksjonen gir holdbarhet uten å gå på bekostning av brukervennligheten i ENG, EFP og andre pro-videoapplikasjoner. Det raske oppsettet suppleres av et innebygd bærehåndtak for bærbarhet på settet eller i felten. Kompatible spredere, gummiføtter og dollys er tilgjengelig separat.

Miller 470 bakkespreder for Sprinter II stativben

Miller 470 Ground Spreader fungerer med alle Sprinter II stativben. Sprederen har gummistigbøyler som holder fast stativets føtter og holder bena raskt mens de gir grep på harde overflater. Når du er montert, kan du justere lengden på hver av sprederarmene individuelt etter behov uten å løsne sprederen fra stativet. Spreders fleksible konstruksjon gjør at stativet ditt holder seg stabilt på flatt eller ujevnt terreng. En trekkerring i midten av sprederen hjelper deg med å brette sprederen opp i stativet når du lukker bena.

 • Passer til alle Sprinter II enkel- og totrinns stativer
 • Teleskopiske armforlengere
 • Fleksibel sprederkonstruksjon gjør den egnet for flatt og ujevnt terreng

Miller Arrowx softcase 1 Stage for Sprinter II 1 Stage Tripod Systems (svart)

Oppbevar, transporter og beskytt utstyret ditt med den svarte Miller Arrowx softcase 1 Stage for Sprinter II 1 Stage Tripod Systems. Vesken har glidelåslukking, topp- og bunnholder med stropper for å sikre stativet, og ryggsekkstropper med oppbevaringslomme. For styrke og holdbarhet er saken konstruert med et ballistisk nylonskall og hardplast. Bær vesken med doble stropphåndtak eller polstret håndtak. Du kan også feste en skulderrem som selges separat på veskens D-lenker. En ekstern lomme og kortholder gjør det lettere å identifisere vesken.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Maks høyde på stativ (cm) 159
Materiale stativ Aluminium
Minimum høyde stativ (cm) 80
Produktkategori Tripod
Produkttype Videostativ
Produsent Miller
Største belastning stativ (kg) 16


Produsentens varenr3020
201048