475046 475046 475046 475046 475046

Lensbaby Soft Focus II 50 Optic

3 053,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Lensbaby Soft Focus II 50 Optic

Med et blenderåpningsområde fra f/2,5 til f/22, er Soft Focus II-optikken fra Lensbaby en ny og forbedret versjon av en av de tidligste og nylig mest ettertraktede optikkene i Lensbabys Optic Swap System, den originale Soft Focus-optikken.

Kompatibel med alle Lensbabys nåværende og eldre Optic Swap-objektivhus, forbedrer Soft Focus II sin forgjenger ved å legge til en 12-blads manuelt justerbar intern blenderåpning til det unike og allsidige drop-in magnetiske blenderåpningssystemet.

Når den er tatt med de lyseste blenderåpningene, skaper SoftFocus II et impresjonistisk bilde med subtile skarpe detaljer under. Denne optikken gjengir en fargepalett som tenderer mot myke pasteller med lysere blenderåpninger og produserer et bemerkelsesverdig flatt fokusfelt, og muliggjør bilder som er umulige å oppnå med andre objektiver.

Stoppet ned til f/8 eller mørkere, produserer Soft Focus II vakkert detaljerte, tradisjonelt skarpe bilder med et stort sentralt fokusområde og ufokuserte kanter på fullformatssensorer og 35 mm film. Rask variasjon av den optiske effekten fra impresjonistisk og full av glød til kontrast og skarp er muliggjort av den interne 12-blads blenderåpningen som justeres ved å vri fronten av optikken.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Lensbaby
Produktkategori Diverse
Produkttype Diverse


Produsentens varenrLBSFIIO