463697 463697 463697

Lensbaby Fixed Body m/Obscura 50 Optic

for Canon EF

4 750,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
2 stk. Leverandørlager

Obscura er en ekstraordinær opplevelse laget i fotografiets opprinnelse. Det er et objektiv som lar deg lage drømmeaktige bilder og er laget for skapere som liker å jobbe med færre valg og er villige til å utfordre seg selv til å omdefinere hva det betyr å skape fotokunst.

  • Lensbaby Obscura kommer i tre versjoner. En 50 mm Pinhole/Zone Plate/Pinhole Sieve-optikk - For vårt Optic Swap System, en frittstående 50 mm Pinhole/Zone Plate/Pinhole Sieve og en frittstående 16 mm Pinhole/Zone Plate/Pinhole Sieve pannekakeobjektiv for speilfrie kameraer.
  • Et pinhole er ikke teknisk sett et objektiv, men er et klart, rundt hull i et tynt stykke materiale, vanligvis metall.
  • Et pinhole sieve er et felt av pinholes, der pinhole i midten er den største og stadig mindre pinholes stråler ut fra midten.
  • En soneplate er en serie klare sirkulære ringer som omgir et hull i midten med hver av de klare sonene som tilsvarer området av pinhole i midten. Det resulterer i stadig tynnere soner når du beveger deg bort fra midten av soneplaten.
  • Obscuras pinhole, soneplate og pinhole sieve består av tre lag krom med en total tykkelse på 0,00014 mm avsatt på 1,5 mm tykt glass før antirefleks-coating påføres.

Med en oppløsning på 128K dpi, lager ikke bare denne fotolitografiprosessen sanne soneplater med utmerket lysoverføring, den produserer også perfekt runde pinholes og presisjonssone-platesoner. Fotografer kan rense Obscuras glass som de ville med ethvert kameraobjektiv, uten frykt for å ødelegge og har tre bildebehandlingsalternativer.

Soneplaten har et buet fokusområde og skaper en sweet spot, mens pinhole og pinhole sieve har en lignende oppløsningsevne i hjørnet av bildet som i midten.

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Hovedkategori Objektiver
Merker Lensbaby
Objektivfatning Canon EF
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Normaloptikk
Zoom Nei


Produsentens varenrLBFBOC
463697