Leica Summilux-M 90mm f/1.5 ASPH Leica Summilux-M 90mm f/1.5 ASPH Leica Summilux-M 90mm f/1.5 ASPH

Leica Summilux-M 90mm f/1.5 ASPH

155 000,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Leica-dag

28. mars 12:00 - 17:00 hos Foto.no Bergen
Treff produkteksperter og test kamera i vår trivelige Bergensavdeling.

Leica Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH.

Den nye standarden for portrettfotografi

Med nye Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH åpner nye kreative muligheter seg i form av portrettfoto med ekstremt liten dybdeskarphet, enten for presist å skille motivet fra bakgrunnen, eller for nydelige overganger fra perfekt skarphet til vakre, myke ut-av-fokus-bakgrunner. Objektivets optiske design setter nye standarder og leverer fantastiske resultater allerede på full blenderåpning. I tillegg til å være et klassisk portrettobjektiv gir det lyssterke designet flere bruksområder. Fotografering i lite lys kombinert med den korte nærgrensen gir Summilux-M 90 f/1.5 ASPH deg raskt unike detaljer og komposisjonsmuligheter.

Den optiske konstruksjonen består av elleve glasselementer delt i seks grupper, hvorav 2 elementer er asfæriske. Et flytende element sikrer fremragende optisk presisjon gjennom hele fokusområdet. Vignettering og fortegning er så godt som fraværende i dette objektivet, og den integrerte solblenderen sikrer deg mot strølys og refleksjoner.

Nærgrensen på 1 meter og forstørrelsen 1:8,8 bidrar til å gjøre dette til et ideelt portrettobjektiv. Den meget gode lysstyrken utnytter Leicas M-Bayonettfattning til det fulle. Bygget over samme lest som Noctilux-M 75 mm f/1.25 ASPH. tilbyr også Summilux-M 90 f/1.5 ASPH ekstremt liten dybdeskarphet faktisk så lite som halvparten av dybdeskarpheten til Leicas legendariske Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH 

I tillegg til å være bygget av de beste materialene gjør den avanserte byggeteknikken at dette er kvalitet kun Leica leverer. Den avanserte byggeteknikken sammen med de beste materialene sikrer Leica-kvaliteten som varer år etter år og gir deg en utrolig mye fokusering og total kontroll over bokeh. Dette krever ekstrem presisjon i utforming og plassering av de optiske elementene.

Med den separate Leica M-adapter L blir Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH et attraktivt valg også for deg med SL- eller L-kamera. Objektivet blir automatisk gjenkjent av både Leica SL og SL2 og leverer oppløsning og kontrast perfekt for høyoppløste sensorer.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Leica
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst


Produsentens varenr11678
114 750,-
135 000,-
Varenr127564
1
96131