Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Sony FE

Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D

Sony FE

6 028,-Kampanjepris
6 990,-Ordinær pris
2 stk. Totalt på lager
 • 1Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
Velg fatning

Med en ultrakompakt formfaktor med et ekstremt bredt synsfelt er Laowa 14mm f/4 FF RL med Sony E-Mount fra Venus Optics en slank prime linse med tydelig lav forvrengning og rettlinjet gjengivelse som passer interiør, arkitektur, astrofotografi, natur og landskap. Den brede synsvinkelen på 114° blir hjulpet av en avansert optisk design, som inkluderer asfærisk, høy brytningsindeks og elementer med lav spredning, for å realisere godt korrigerte, skarpe og fargene nøyaktige bilder.

Objektivet har en manuell fokusdesign og gjør det mulig å jobbe med motiver så nær 27 cm unna, og den innebygde kronbladformede solblenderen hjelper til med å hindre strølys fra å forårsake uønsket objektivbluss.

Egenskaper

 • Ultra-wide prime er designet for fullformat Sony E-mount speilløse kameraer, men kan også brukes med APS-C-modeller der den gir en tilsvarende brennvidde på 21 mm.
 • To asfæriske elementer og ett ultrahøyt brytningsindeksglasselement hjelper til med å kontrollere forvrengning og sfæriske avvik for forbedret skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Tre ekstra lave dispersjonselementer brukes til å redusere fargekanter og kromatiske avvik for å gi høy klarhet og fargenøyaktighet.
 • Imponerende brede synsvinkler på 114° med en rettlinjet design, som gjengir motiver med minimal forvrengning for å passe til landskaps- og arkitektoniske bruksområder.
 • Manuell fokuseringsdesign og en minimum fokuseringsavstand på 27 cm passer for arbeid med nærbilder.
 • Innebygd kronbladformet solblender hjelper til med å forhindre at strølys forårsaker objektivbluss og gir også litt fysisk beskyttelse til objektivets frontelement.
 • Forsiden av objektivet er gjenget for å bruke filter på 52 mm (se tilbehør). Objektivet er også kompatibelt med en dedikert 100 mm filterholder (se tilbehør).
 • Fembladet membran produserer distinkte 10-punkts solstjerner og spekulære høylys når du fotograferer lyskilder.

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 58
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 52
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 5
Korteste brennvidde obj 14
Lengde Objektiv (mm) 59
Lengste brennvidde 14
Merker Laowa
Nærgrense i cm 27
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 228
Værtettet Nei
Zoom Nei


Produsentens varenrVE1440FE
203123