Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black Leica M

Laowa 14mm f/4.0 FF RL Zero-D Black

Leica M

7 412,-Kampanjepris
8 235,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
Farge

Med en ultrakompakt formfaktor med et ultrabredt synsfelt, er Laowa 14mm f/4 FF RL fra Venus Optics et slank vidvinkelobjektiv med tydelig lav forvrengning og rettlinjert gjengivelse som passer interiør, arkitektur, astrofotografi, natur, og landskap. Den brede synsvinkelen på 114° blir hjulpet av en avansert optisk design, som inkluderer asfærisk, høy brytningsindeks og elementer med lav spredning, for å realisere godt korrigerte, skarpe og fargenøyaktige bilder.

Objektivet har en manuell fokusdesign og gjør det mulig å jobbe med motiver så nær 27 cm unna, og den innebygde kronbladformede solblenderen hjelper til med å hindre strølys fra å forårsake uønsket objektivbluss.

Egenskaper

 • Ultra-wide prime er designet for Leica M-mount rangefinder-kameraer.
 • To asfæriske elementer og ett ultrahøyt brytningsindeksglasselement hjelper til med å kontrollere forvrengning og sfæriske avvik for forbedret skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Tre ekstra lave dispersjonselementer brukes til å redusere fargefrynser og kromatiske avvik for å gi høy klarhet og fargenøyaktighet.
 • Imponerende brede synsvinkler på 114° med rettlinjet design, som gjengir motiver med minimal forvrengning for å passe til landskaps- og arkitektoniske bruksområder. Dette ultrabrede synsfeltet vil overstige det som søkeren til et avstandskamera; en ekstern elektronisk søker eller live view-metode bør brukes for å lage nøyaktige komposisjoner.
 • Rangefinder-koblet for nøyaktig fokusering med kameraets søker; til tross for at objektivet har en minste fokuseringsavstand på 27 cm, er objektivet / avstandsmåleren bare koblet for nøyaktig fokusering til 55mm, og denne avstanden er uthevet på fokuseringsavstandsskalaen. For å jobbe mellom 27 cm og 55mm, bør live view-metoder være brukes for nøyaktig fokusering.
 • Innebygd kronbladformet solblender hjelper til med å forhindre at bortstrålt lys forårsaker linsefakkel og gir også litt fysisk beskyttelse til objektivets frontelement.
 • Forsiden av objektivet er gjenget for å godta 52 mm filtre. Objektivet er også kompatibelt med en valgfri, dedikert 100 mm filterholder.
 • Fembladet membran produserer distinkte 10-punkts solstjerner og spekulære høylys når du fotograferer lyskilder.

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 58
Filterstørrelse (mm) 52
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 5
Korteste brennvidde obj 14
Lengde Objektiv (mm) 59
Lengste brennvidde 14
Nærgrense i cm 27
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Laowa
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 228
Værtettet Nei
Zoom Nei


Produsentens varenrVE1440MBLK
203105