665035 665035 665035 665035 665035 665035 665035 665035

Hollyland Wireless Tally System-4 Lights

8 399,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Hollyland Wireless Tally System-4 Lights

Hollyland Trådløst Tally System er en svært kompatibel Tally-enhet med flere porter og en kraftig sekvenslæringsfunksjon. Med lang batterilevetid og over 800m overføringsrekkevidde, gir den en stabil og langvarig brukstid. Systemet bruker adaptiv frekvenshopping-teknologi og støtter opptil 16 Tally-kanaler, noe som betydelig forbedrer arbeidseffektiviteten.

  • Bred kompatibilitet
  • Sekvenslæring
  • Avtagbart batteri med 8 timers varighet
  • 800m stabil overføring
  • Kompakt og bærbar
  • Sømløs adaptiv frekvenshopping
  • Støtte for opptil 16 kanaler

Bred kompatibilitet med forskjellige switchere
Hollyland Tally System tilbyr flere portalternativer, inkludert DB25, RJ45 og USB-C, for å støtte tilkobling til ulike switchere.

Hollyland Wireless Tally System er for:
BMD, SONY, Roland, Datavideo, Panasonic, vMix, DeviceWell

Forenkle oppsettet med sekvenslæring
Ved å utnytte den kraftige sekvenslæringsfunksjonen i systemet, kan du enkelt koble til hvilken som helst switcher som utsteder spenningsnivåsignaler til systemet ved hjelp av en standard Tally-kabel, og oppnå høyere switcherkompatibilitet.

Adaptiv frekvenshopping for sømløs fotografering
Med den adaptive frekvenshoppingfunksjonen kan dette trådløse Tally-systemet oppdage interferens i kompliserte scenarioer og hoppe til kanalen med mindre interferens for å sikre stabil signalflyt.

Ultra-lang 800m stabil overføring
Med en stabil overføringsevne over en synslinjerekkevidde på 800 meter, kan dette trådløse Tally Systemet møte behovene dine for fotografering i langdistanse-scenarioer.

Støtte for opptil 16 kanaler
Den trådløse Tally-boksen støtter opptil 16 kanaler. Dette gjør det enkelt å utvide eller redusere antall Tally-lys for å tilpasse prosjekter av ulik størrelse eller kompleksitet. *DB25-porten støtter maksimalt 12 kanaler med tofarget Tally, mens RJ45-porten kan støtte opptil 16 kanaler med tofarget Tally.

Kontinuerlig fotografering
8-timers varighet med avtakbart batteri. Et enkelt batteri gir en levetid på over 8 timer, noe som overstiger arbeidsvarighetskravene for de fleste bruksområder. Selv om Tally-enheten går tom for batteri under drift, kan du umiddelbart erstatte det for å sikre uavbrukt bruk. Batteriene er kompatible med Hollyland trådløse intercom-systemer, Solidcom C1 og Solidcom C1 Pro. Dette gjør at du kan bruke enhetene med større bekvemmelighet, uten behov for å kjøpe eller bære ekstra batteripakker.

Kompakt og bærbar
Ekstremt lett, Tally-lysene veier bare 98,5g.

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Hollyland
Produktkategori Studio
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrHL-TALLY-4L
12 990,-
Varenr161572
Leveres på bestilling