Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon Trådløs Blits Trigger for Canon Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon Trådløs Blits Trigger for Canon Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon Trådløs Blits Trigger for Canon Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon Trådløs Blits Trigger for Canon Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon Trådløs Blits Trigger for Canon

Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Canon

Trådløs Blits Trigger for Canon

1 490,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager

Godox Xpro II TTL Wireless Flash Trigger 

Et oppgradert kontrollsystem Godox er forpliktet til å gi bedre brukeropplevelser, og fortsetter å oppgradere lysstyringssystemet med mer intuitive, profesjonelle og brukervennlige funksjoner. Vi har gledet oss til å lansere XproII-serien som åpner opp et helt nytt belysningssystem for Leica-brukere, og også til å introdusere de oppgraderte XproII-blitstriggerne i Canon-, Nikon-, Sony-, Fuji- og Olympus-versjonen.

Mer effektiv, mer profesjonell

XProII arver alle de profesjonelle funksjonene til Godox-blitsutløserne, og støtter TTL-autoblits på tvers av merker, stroboskopisk blits, andre gardinsynkroniseringsmoduser, og gir mulighet for høyhastighetssynkronisering med lukkerhastigheter på opptil 1/8000s. Dessuten er den designet med en ekstra stor LCD-skjerm og intuitivt skjermpanel for å forbedre arbeidseffektiviteten.

Stabil og sømløs tilkobling

Takket være det 2,4 GHz Godox trådløse X-systemet hjelper XProII deg med å oppnå sømløs og stabil kontroll over Godox-lyssystemet. Den har flerkanalsutløsning med 16 grupper på en av 32 kanaler og kan deretter få tilgang til 99 trådløse ID-innstillinger, med stabil signaloverføring fra opptil 328 fot unna. Høydepunktet er skannefunksjonen for automatisk å søke etter reservekanaler og ID-er i et komplekst opptaksmiljø, noe som vil spare deg for mye tid til forberedelse.

Godox Flash-app

Det som også fortsetter å utvikle seg er Godox Flash-appen. For å gi brukerne en mer fleksibel og intuitiv kontrollprosess, er XproII bygget med Bluetooth-tilkobling slik at lysparametrene enkelt kan justeres på din iPhone, Android-smarttelefon eller nettbrett. Goodx Flash-appen er designet med et klart og brukervennlig grensesnitt som gir deg enestående arbeidseffektivitet.

Quick-Release Lock

XproII - S/N/C/F/O har en hurtiglåsdesign. Med et enkelt trykk for å plassere blitsutløseren trygt på plass, vil dette designet gi deg en effektiv og praktisk opptaksprosess.

Samarbeider med Sekonic lysmåler

Et samarbeid er etablert mellom XProII og Sekonic L-858 for å forbedre arbeidsflyten din til neste nivå. L-858 er innebygd med Godox 2.4G-modul, slik at du kan justere blitsparameteren direkte på L-858 etter måling, noe som sikrer en mye mer presis og praktisk lysprosess.

TCM-funksjon gir deg jevn drift og lar deg fordype deg i din kreative lidenskap.

Toveis TCM gir mulighet for umiddelbar konvertering fra TTL-modus til manuell modus med beholdte parametere og tilbake igjen. Denne funksjonen hjelper deg raskt å få riktig eksponeringsverdi og lover deg et nøyaktig og sammenhengende uttrykk av lys.

Valgbar Single Contact Triggering

Denne trådløse TTL-blitsutløseren gir også en valgfri enkeltkontaktfunksjon, med raskere og sensitivere utløsning. Så når du fotograferer i seriemodus, vil enkeltkontaktutløsningen sørge for at blitsen utløses i rask rekkefølge med mye kortere intervaller.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Utløser


Produsentens varenrX ProII-C