Fujifilm X-H2S Kamerahus Fujifilm X-H2S Kamerahus Fujifilm X-H2S Kamerahus Fujifilm X-H2S Kamerahus

Fujifilm X-H2S Kamerahus

29 871,-
5 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 3Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Direkterabatt på XF-optikk fra Fujifilm

Få rabatt i dag med kampanjekode på utvalgte objektiver.

0

Få rabatt på Fujifilm X-H2/X-H2S

Kjøper du et av X-H2-kameraene sammen med Red Badge objektiver fra Fujifilm får du kr 3 000 i rabatt.

Nå kommer Fujifilm X-H2S, en ny flaggskipsmodell med den høyeste ytelsen for både stillbilder og video, i X-Seriens historie. Kameraet møter de ulike fotografiske behovene til profesjonelle og entusiastiske fotografer innen både stillbilde og video, for en rekke typer fotografering inkludert sport, action og fuglefotografering, hvor det stilles krav til den raskeste typen kamera. Med en nyutviklet, stablet bildesensor (X-Trans CMOS 5 HS) med fire ganger raskere lesehastighet sammenlignet med tidligere generasjoner, og kraften til den nye X-Prosesser 5 muliggjør blant annet serieopptak på opptil 40 bilder/s uten «blackout», dramatisk forbedret scenegjenkjenning med følgende autofokus og videoopptak internt i 4:2:2 10-bit 6.2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes-kodek.

Det robuste kamerahuset i magnesium inneholder også en femakslet bildestabilisering som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, kortspor for CFexpress type B, og med det nye vertikale grepet FT-XH (kjøpes separat) kan du bruke Wi-Fi eller Ethernet for å overføre bilder i sanntid takket være støtte for FTP-overføring.

Stablet bildesensor med dramatisk forbedret ytelse
Den nye Fujifilm X-H2S inkluderer en bakgrunnsbelyst stablet 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) bildesensor med en ekstremt rask skannehastighet for blendingsfri, kontinuerlig fotografering med opptil 40 bilder/sek. med følgende autofokus. Sensoren leser fasedeteksjonspiksler uavhengig av bildevisningen under serieopptak, noe som tredobler antallet beregninger sammenlignet med forrige modell. Dette muliggjør veldig rask og presis fokusering selv under påfølgende autofokus og serieopptak, for å kunne fotografere raske motiver som sport, ville dyr og fugler.

Den nye prosessoren X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som dagens modell, og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi som finner, og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer med briller, eller munnbeskyttelse.

Den nye prosessoren gir også forbedret oppløsning ved lav ISO-innstilling, redusert støy ved ISO-innstilling, og i kombinasjon med økt innebygd minnekapasitet har antall bilder som kan lagres kontinuerlig økt dramatisk med over 1000 bilder ved 30 bilder/sek. i JPEG og 20 bilder/s i RAW.

Les testen i Lyd & Bilde her: https://www.lydogbilde.no/test/foto-video/fujifilm-x-h2s-systemkamera/

 

 

4:2:2 10-bit 6.2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes
Kameraets hurtigstablede bildesensor og nye prosessor gir også stor fleksibilitet, og svært høy ytelse for videoopptak, noe som gjør kameraet til et svært attraktivt valg for videoskapere som er ute etter en kompakt løsning med store muligheter. Den nye X-H2S kan internt ta opp 4:2:2 10-bits video i 6,2K/30P og 4K/120P med støtte for en rekke kodeker inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. Når du tar opp ProRes støtter X-H2S også proxy-opptak som ProRes 422 Proxy. En annen ny funksjon er F-Log2 fargegraderingsprofil med dynamisk rekkevidde opptil hele 14 trinn. Kameraets HDMI-inngang (full størrelse) kan sendes ProRes RAW og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet.

X-prosessor 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, i kombinasjon med kamerahusets varmeavledende struktur forlenges maksimal opptakstid opp til 240 minutter i 4K/60P. For å takle lange opptak ved høye temperaturer er det også mulig å kjøpe kjøleviften «FAN-001» som enkelt monteres på baksiden av kameraet uten ekstra kabler. Akkurat som for kameraets stillbildedel kan man også i videomodus dra nytte av kameraets autofokussystem med motivgjenkjenning og imponerende etterfølgende autofokus for raske motiver.

Stor, høyoppløselig søker og imponerende stabilisering
Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelse (0,8x.), en oppdateringshastighet på 120 bilder/s, og forbedret synlighet og mindre forvrenging under øyebevegelser. X-H2S har en nyutviklet femakslet bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opp til syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre forhold for eksempelvis håndholdt videoopptak, og opptak i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Kamerahuset har en robust og værbeskyttet konstruksjon, og et stort grep for å passe selv med de største objektivene i systemet. Kameraet har, akkurat som tidligere lanserte X-H1, en toppskjerm som fungerer utmerket under alle typer lysforhold og gir mulighet for å tilpasse informasjon til brukerens behov, både for stillbilde- og videomodus. X-H2S har en vinklet berøringsfølsom 3-tommers LCD skjerm med 1,62 MP oppløsning, og mange av kameraets knapper er blitt større og i et bedre tilpasset materiale. X-H2S har syv programmerbare innstillingsmoduser (C1-C7) som kan dedikeres til enten stillbilde eller video for rask tilgang til ofte brukte innstillinger.

X-H2S har doble minnekortspor, en CFexpress type B, og et SD-kort (UHS II). For å utnytte kameraets fulle potensiale innen serieopptak og videoopptak, anbefales CFexpress type B.


Funksjoner:

 • Stablet bakgrunnsbelyst 26,1 megapiksel APS-C X-Trans CMOS 5 HS sensor uten optisk lavpassfilter
 • X-Prosessor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
 • Femakslet bildestabilisering (IBIS) med opptil syv trinns kompensasjon
 • otivgjenkjenning med deep learning AI-teknikk som finner og sparer dine motiver
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivsporende AF med fem spesialtilpassede programmer pluss en personlig tilpasset modus
 • «Blackout-fri» serieopptak med 40 bilder/s med elektronisk lukker, og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoinnspilling i 6K 30P og 4K 120P 4:2:2 10-bit internt til minnekort
 • Full-HD høyhastighetsvideo opptil 240p
 • Interne videoformat: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264/MPEG-4 AVC og H.265/HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass – filmsimulering med cinematisk stil
 • HDMI-inngang med mulighet for å sende ProRes Raw og Blackmagic Raw
 • F-Log2 fargegraderingsprofil for maksimalt dynamisk område, opptil 14 trinn
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videoopptak
 • Mikrofoninngang (3.5mm) og hodetelefoninngang (3.5mm)
 • Vinklet berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm med 1 620 000-punkters oppløsning
 • Elektronisk søker med 5 760 000-punkters oppløsning, 0,8x forstørrelse og jevnt bilde uten «blackout» ved seriefotografering
 • Doble minnekortspor CFexpress Type B og SD/SDHC/SDXC med støtte for UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser fungerer både i opptak og videoopptak
 • Wi-Fi for trådløs bildeoverføring og Bluetooth for kontinuerlig lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Mulighet for å fjernstyre kameraet med FUJIFILM Camera Remote-appen

 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 14-bit
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
 • TIFF
Bildestabilisator i kamera Ja
Cropfaktor 1.5x
Farge Sort
Fullformat Nei
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Kamera
ISO sensitivitet 160 - 12800
Kamerafatning Fuji X
Korteste lukkertid 1/8000
Maks bildeoppløsning 6240 x 4160
Megapiksler 26
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype
 • CFexpress Type B
 • Secure Digital UHS II
Modell X-H2s
Monitor oppløsning (punkt) 1,620,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Fujifilm
Sensorstørrelse APS-C
Støtsikkert Nei
Søker forstørrelse 0,8x
Søker Type Electronic (OLED)
Vanntett Nei
Videooppløsning 4096x2160
Vribar skjerm Ja


Produsentens varenr16756883
479703