Foba ASABA All-purpose studio stand Søylestativ for studiobruk Foba ASABA All-purpose studio stand Søylestativ for studiobruk Foba ASABA All-purpose studio stand Søylestativ for studiobruk

Foba ASABA All-purpose studio stand

Søylestativ for studiobruk

60 000,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Foba ASABA All-purpose studio stand er et mellomklasse søylestativ til alle vanlige studioformål. Den vellykkede universalstativet ASABA er ideelt designet for 4 × 5", mellomformat eller digitale profesjonelle kameraer for alle slags sensorer. Armen går på kulelager og er utstyrt i begge ender med spigoter, som noe av det tilgjengelige roterende tilbehøret kan settes inn på, og dermed gjør det mulig for fotografen å installere de to kameraene som ofte brukes permanent. Den vertikale bjelkeforskyvningen støttes av en motvekt inne i sjakten. Med tillegg av den ASOBU roterende plattform (ekstrautstyr), kan akselen utføre en hel sving på sin egen akse. Hjul med kulelager sørger for glatte og komfortable gulvforskyvninger og stabilisering på bakken, takket være en roterende pedal.

Allsidig

Et stort utvalg av tilbehør gjør ASABA søylestativ til et unikt og individuelt verktøy, spesielt tilpasset oppgaven. Stativet gir jevne vertikale og horisontale bevegelser på kulelager og inkluderer en roterende pedal som gjør det enkelt å løfte og senke hele stativet.

Er standard levert med 1 stk roterende plattform ASOBA. Det er to beslag for universalbrettene ARTEO og ARTEU integrert i tverrstykket.

For større mobilitet er støpejernsbunnen ARBOF med store hjul tilgjengelig på forespørsel og mot ekstra kostnad.

Egenskaper

  • Standard gulvhøyde 2,5 m 
  • Standard løftekapasitet (uten ekstra motvekt) 7 kg
  • Bjelkelengde (uten tapper) 100 cm
  • Vekt 96 kg

Produktinformasjon

Hovedkategori Studioutstyr
Produktkategori Stativ
Produkttype Lysstativ
Produsent Foba


Produsentens varenrAROBO
192550