60373

Epson 24XL Light Magenta Claria Foto Ble

XP-750/XP760/XP-850/XP-950

332,-
6 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 6Hovedlager
2 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

Oppdag eksepsjonell utskriftskvalitet med 24XL Elefant Claria Photo HD Multipac. Dette 6-fargers blekksettet er spesielt designet for å møte behovene til fotografi-entusiaster og profesjonelle som verdsetter dybde, detaljer, og levende farger i sine utskrifter. Kompatibel med et bredt spekter av skrivere, sikrer 24XL Elefant-pakken at dine minner blir bevart med fantastisk klarhet og holdbarhet.

Hovedtrekk

  • Eksepsjonell Kvalitet: Claria Photo HD-blekket leverer enestående fargebilder og glatte gradasjoner, perfekt for både hverdagsbruk og profesjonelt fotoutskrift.
  • 6-Fargers System: Denne flerpakningen inkluderer seks individuelle blekkpatroner (Cyan, Magenta, Gul, Svart, Lys Cyan, og Lys Magenta), som arbeider i harmoni for å produsere detaljrike og levende fotografiske utskrifter.
  • Høy Kapasitet: 24XL patroner tilbyr mer blekk, noe som betyr færre bytter og mer kostnadseffektive utskrifter. Perfekt for brukere med høyt utskriftsvolum.
  • Holdbarhet: Utskriftene dine vil vare i generasjoner, takket være Claria Photo HD-blekkets holdbarhet som motstår bleking og gir bilder som holder seg vakre over tid.
  • Allsidighet: Uansett om du skriver ut glansede fotografier, invitasjoner, gratulasjonskort eller imponerende dokumenter, gir 24XL Elefant flerpakningen deg kvaliteten du trenger for å gjøre ethvert prosjekt spesielt.

Kompatibilitet

Kompatibel med et bredt utvalg av skrivere, sikrer 24XL Elefant Claria Photo HD flerpakning at du kan nyte høykvalitets utskrifter uansett hvilken enhet du bruker. Sjekk kompatibilitetslisten for å forsikre deg om at din skriver støtter disse patronene.

Miljøvennlig

Vi er forpliktet til miljøet, og derfor er 24XL Elefant-patronene designet med tanke på bærekraft. De er enkle å resirkulere, og vi oppfordrer brukere til å delta i vårt resirkuleringsprogram for å bidra til å redusere avfall.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Produktkategori Blekk
Produkttype Multifunksjon


Produsentens varenrC13T24364012