DJI Mini 2 DJI Mini 2 DJI Mini 2 DJI Mini 2 DJI Mini 2 DJI Mini 2 DJI Mini 2

DJI Mini 2

5 499,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

DJI Mini 2 er en kraftig liten drone perfekt for både nybegynner og den mer erfarne droneflyver. Mini 2 har en imponerende ytelse, fantastisk bildekvalitet og kreative videoer er bare noen få trykk unna.

 

 

 

Pakk lett, fly gratis

Med mindre enn 249 g veier det omtrent like mye som et eple og passer i håndflaten din. Fordelen med at Mini 2 veier under 250 gram er at den da kan flys uten sertifisering, men vanlige droneregler må selvfølgelig allikevel følges. Mini 2 er kompakt og praktisk, og er din ideelle reisefølge, og forvandler hvordan du fanger favorittminnene dine. Liten, men mektig

Takket være intuitive og avanserte funksjoner pakket i en bærbar ramme, gir DJI Mini 2 full frihet uansett hvor og hvordan du vil lage. Enten du skyter på en øde strand eller fanger detaljene til en morsom familiegjenforening, kan Mini 2 takle alt.

Kraftig ytelse

Den kan være liten, men denne dronen har massevis av kraft. Med en maksimal batterilevetid på 31 minutter, gir DJI Mini 2 mer enn nok tid til å komponere det perfekte bildet.

Mini 2 kan motstå kraftig vind og ta av til en høyde på 4000 meter, slik at opptakene dine er stabile selv når du flyr langs en vindfull kystlinje eller høyt over en alpin skog.

OcuSync 2.0 videooverføring

Utforsk verden uten begrensninger. Mini 2 støtter opptil 10 km HD-videooverføring og har utmerkede anti-interferensegenskaper, noe som gir deg muligheten til å fly lenger og se klarere.

3-akset Gimbal med 4K-kamera

Det er som å trykke på avspillingsknappen på minnene dine. Et 12MP kamera på himmelen gir innhold garantert å imponere. Sammen med 4K / 30 fps video og en 3-akset motorisert gimbal, sikrer Mini 2 fantastisk bildekvalitet som er jevn, uansett hvor eventyrlystne pilotene dine blir.

4x zoom

Det er ikke nødvendig å komme så nært for drømmeskuddet ditt. 4x digital zoom gjør det tryggere og mer praktisk når du bytter mellom bilder av varierende avstand og komposisjon.

QuickShots

Mestre flyfotografering øyeblikkelig. Med bare noen få trykk tar DJI Mini 2 opp og filmer automatisk videoer på profesjonelt nivå for å dele dem direkte på sosiale medier. Enten du er nybegynner eller en mer erfaren flyer, hjelper DJI Fly-appen deg med å produsere imponerende resultater komplett med lydspor og filtre.

Panorama

Vis hvor episk synet ditt er. Velg fra vidvinkel-, 180° og Sphere-panoramaer, og DJI Mini 2 vil gjøre resten og generere et panoramamesterverk nesten umiddelbart.

Forbedret bilde

Hvorfor vente med å dele de beste bildene dine? DJI Fly-appen har intelligent, innebygd fotooptimalisering. Appen forbedrer automatisk bildekvaliteten etter nedlasting av et bilde, noe som resulterer i livlige farger og detaljer som dukker opp.

Forenklet flytur for fantastisk innhold

DJI Mini 2 optimaliserer nøye brukeropplevelsen og intelligente funksjoner. Takket være Smart Return to Home, automatisk start og presis sveving, er driften mer strømlinjeformet og tryggere enn noensinne. Mulighetene er uendelige når himmelen er din lekeplass.

Fly Spot

Oppdag et nytt eventyr. Ikke sikker på hvor du skal fly? Å finne ut hvor du skal ta av trenger ikke lenger være hodepine. Planlegg reiseruten din på forhånd med DJI Fly-appen, og du kan til og med komme over en annen entusiast for luftfotografering.

Rask overføring

Når Mini 2 er nær smarttelefonen din, vil DJI Fly-appen automatisk gjenkjenne og koble til flyet og synkronisere valgte bilder og videoer med 20 MB/s.

Trimmet nedlasting

Med denne nye funksjonen kan du enkelt klippe ut et segment av opptakene dine for å redigere og laste ned. Å jakte på favorittbildet ditt eller bekymre deg for utilstrekkelig lagring hører fortiden til.

Fantasifulle maler

Den intuitive redaktøren av DJI Fly-appen inneholder et mangfoldig sett med kreative maler. Flyging, skyting, redigering og deling kan gjøres nesten umiddelbart, slik at du kan opprette og dele på farten.

Se selv

DJI Mini 2 pakker kraftig ytelse i en umulig lett kropp. Mini 2 er det ideelle valget for nybegynnere og innholdsskapere som ønsker å øke nivået.

I pakken

 • 1 x DJI Mini 2
 • 1 x DJI Mini 2 Kontroller
 • 1 x DJI Mini 2 Intelligent Flight batteri
 • 1 x Mini Skrujern
 • 1 x DJI Mini 2 Propeller (par)
 • 1 x RC Kabel (Standard Micro-USB)
 • 1 x RC Kabel (USB Type-C)
 • 1 x RC Kabel (Lightning)
 • 1 x Kontrollerpinner (par)
 • 6 x DJI Mini skruer
 • 1 x DJI Mini Gimbal beskytter
 • 1 x Kommunikasjonskabel USB-C
 • 1 x Brukermanual

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Prosumer
Produkttype < 250g
Produsent Dji


Produsentens varenrCP.MA.00000312.03
196738