Delkin SD Black Rugged UHS-I (V30) 128GB 128GB R90/W90

Delkin SD Black Rugged UHS-I (V30) 128GB

128GB R90/W90

1 049,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen

Delkin Black - minnekort kombinerer styrke, pålitelighet og hastighet med en garantiordning som er unikt og som ingen andre merker matcher. Kortet selges kun gjennom autoriserte butikker som er utvalgt på bakgrunn av servicegrad og kompetanse.

Egenskaper

  • Unik garantiordning. Ved kortfeil blir kortet byttet kostnadsfritt innen 48 timer
  • Nær uknuselige
  • Vann- og støvbeskyttet

Minnekortet er designet for å være de fysiskt mest solide minnekort som noen gang er konstruert og er nesten uknuselige. Kortene er formstøpt og minnekretsene er fullstendig forseglet på innsiden noe som gjør konstruksjonen 3 ganger sterkere enn ordinære SD minnekort og kortet tåler trykk på over 20 kg uten at de deformeres.

Ulikt kort bygget i ordinære plastmaterialer som over tid blir slitt ned ved normal bruk vil matrilaene brukt i produksjonen Delkin Black beskytte kortet mot slitasjen det utsettes for under langtidsbruk.

Vann og Støvbeskyttet

SD og microSD minnekort er forseglet for å motstå vann og støvskader. Kortene er fullstendig vanntettet og er testet helt neddykket i opptil 72 timer.

Designet for ekstreme temperaturer

Kort tåler både sterk varme og sterk kulde. Enten man fotograferer i brennhett ørkenmiljø eller rett og slett lar kortene ligge i en glohet bil parkert i solen kan man stole på at kortene virker upåvirket av ekstreme temperaturer. SD kortet er designet for å tåle temperaturvariasjoner mellom -25 og opp til 85 grader Celsius.

Høy kvalitet og ytelse   

Hele Delkin Black serien er designet for å levere maksimalt enten de brukes systemkamera, videokamera eller actionkamera. UHS1 kort med skrivehastigheter på opp til 90 MB/S, og UHSII kort med skrivehastigheter opp til 300MB/S. CF kortene leverer skrivehastighet på 160MB/S og er ihht UDMA7.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 128GB
Overføringsteknologi UHS-I
Produktkategori Minnekort
Produkttype SD
Produsent Delkin
Type Secure Digital


61706