Delkin Premium XQD 240 GB Delkin XQD 240 GB 2933X - R440/W400

Delkin Premium XQD 240 GB

Delkin XQD 240 GB 2933X - R440/W400

5 990,-
4 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

Delkin Premium 2933X XQD Memory Card kombinerer  styrke og pålitelighet til profesjonelt bruk med enestående ytelse, samt  en kvalitetsgaranti som ingen andre minnekort.

Premium XQD-kortet er versjon 2.0 kompatibelt med hastigheter som er egnet til profesjonelle fotografer og videofolk, og er laget spesielt  for å yte optimalt i den nyeste generasjonen av high-end opptagere til filmproduksjon fra både Sony og Nikon.

Som en ekstra bonus er hvert XQD-kort støttet av vår 48-timers erstatningsgaranti-policy for å sikre den ultimate dekningen.

High-end XQD skrivehastigheter Premium XQD-kortet benytter en 2-generasjons PCI Express-grenseflate,  som kan klare skrivehastigheter på over 400MB/s til feilfri film- og  videoopptak, inklusiv DCI 4K og Full HD-video med 180 bilder per sekund.  Kortet understøtter også serieopptak med opptil 200 RAW-bilder uten  forsinkelse, så du aldri går glipp av de viktige øyeblikkene!

Strømlinjet arbeidsflyt XQD-kortet er i stand til å lese og videresende data med hastigheter på  opptil 440MB/s og sikrer den raskeste og mest effektive dataoverførselen  fra kort til pc, slik at du umiddelbart får tilgang til filene og  raskere kan komme i gang med arbeidet. Dette er ideelt for fotografer og  videofolk som raskt skal tømme store mengder data fra kortet for å  komme i gang med nye opptak igjen.

Testet for kompatibilitet Hvert XQD-kort har gjennomgått omfattende tester for å sikre full  funksjonalitet og yteevne i de nye high-end XQD-opptagere, herunder  Nikons avanserte systemkameraer samt flere av Sonys XDCAM Super 35  broadcast videokameraer. Premium XQD-minnekortet er det kortet du kan  stole på til rask og pålitelig foto- og videoopptak.

Robust konstruksjon Premium XQD-kortet er konstruert til å klare de tøffeste opptaksmiljøer  og har en robust konstruksjon for å være støtsikker, beskytte mot  magnetisme samt røntgen- og UV-stråler Kortet er antistatisk og  motstandsdyktig overfor ekstreme temperaturer.

Verdens beste garanti Delkin XQD-minnekort leveres med 48HR-logoen med en premium 48-timers  erstatningsgaranti i forlengelse av vår livstidsgaranti “Lifetime  Warranty”, noe som ikke tilbys noe annet sted. Holdbarhet: støtsikker,  vanntett, ekstreme temperaturer.

Viktige funksjoner

  • 2933X hastighets-rating
  • Maksimal lesehastighet: 440MB/s
  • Maksimal skrivehastighet: 400MB/s
  • Støtter XQD Format Version 2
  • Ideel yteevne til krevende 4K-video og RAW-serieopptak med høy hastighet
  • Ekstremt robust design
  • 48 timers utskiftningsgaranti

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Produktkategori Minnekort
Produkttype XQD
Produsent Delkin


46842