Chasing WSRC Waterproof Remote Contr Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max Chasing WSRC Waterproof Remote Contr Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max Chasing WSRC Waterproof Remote Contr Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max Chasing WSRC Waterproof Remote Contr Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max Chasing WSRC Waterproof Remote Contr Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max

Chasing WSRC Waterproof Remote Contr

Fjernkontroll til M2, M2 Pro, M2 Pro Max

29 590,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager

Chasing WSRC Waterproof Remote Controller

For Chasing M2, Chasing M2 PRO og Chasing M2 PRO MAX

Det er en undervannsdrone-fjernkontroll med utmerket kontrollopplevelse.

Chasing WSRC er utstyrt med en 7-tommers berøringsskjerm med høy lysstyrke, enkel å betjene og responsiv. Den har snarveistaster for å øke menneske-datamaskin-integrasjon, og tilgjengelig for flere tilkoblingsmoduser og to kommunikasjonsfrekvensbånd for å sikre stabil og pålitelig tilkobling og overføring. Den er designet med flere vanlige porter for å tilfredsstille ulike krav, samt IP 65 beskyttelsesnivå for å tilpasse seg tøffe omgivelser og opprettholde stabil ytelse på varme eller regnfulle dager. Dessuten er den utstyrt med et intelligent menneske-datamaskin-interaksjonssystem, som er energibesparende og trygt.

Chasing WSRC kan jobbe i opptil 4 sammenhengende timer, og tilfredsstiller arbeidskravene til de fleste applikasjonsscenarier.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Undervannsdrone
Produkttype Tilbehør
Produsent Chasing Innovation


Produsentens varenr6971636381761
505173