Canon CR-N500 4K NDI PTZ Kamera 15x Optisk zoom. Sort. Canon CR-N500 4K NDI PTZ Kamera 15x Optisk zoom. Sort.

Canon CR-N500 4K NDI PTZ Kamera

15x Optisk zoom. Sort.

62 108,-
19 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 17Hovedlager
 • 0Skøyen

Canon CR-N500 PTZ-kamera, til innendørs bruk, kombinerer Canons avanserte bilde- og nettverksteknologier. Kamaeraet gir 4K UHD-opptak med støtte for flere IP-protokoller, inkludert den nyutviklede XC-protokollen som gir en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon. Sammen med maskinvarekontrolleren RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control, sørger den nye XC-protokollen for at andre kompatible Canon-videoprodukter fungerer i produksjonssystemet. Dette gir innholdsskapere mulighet til å tilpasse produksjonssystemet til sine behov. Canon vil også lansere ny fastvare til Cinema EOS-kameraserien slik at de blir kompatible med det nye fjernproduksjonssystemet for en fleksibel ende-til-ende-løsning som dekker de ulike videobehovene i markedet for fjernproduksjon.

Allsidig IP-kompatibilitet

CR-N500 kombinerer Canons video- og nettverksteknologi i en sømløs løsning som gir IP-strømming og drift for liveproduksjon av høy kvalitet. Kameraet støtter flere protokoller som RTMP/RTMPS, NDI|HX [ii], RTP/RTSP, samt Canons nyutviklede XC Protocol som er standard i Canons kameraer. Det gjør det mulig å strømme direkte til ønsket innholdsleveringsnettverk (CDN) for mer effektiv produksjon. CR-N500 benytter i tillegg Canon Log 3- og Wide DR-innstillinger for best mulig HDR-resultat for både livestrømming og innspilt innhold klart for postproduksjon. PTZ-kameraet har en rekke tilkoblingsmuligheter og er designet for integrering i eksisterende arbeidsflyter. CR-N500 gir stor fleksibilitet med støtte for strøm over Ethernet (PoE+), HDMI og 3G-SD.

 

 

Fremragende bildekvalitet

Kameraet oppfyller kravene til 4K og har Canons avanserte bildeteknologi som gir kvalitet tilsvarende Canons videoprodukter i proffklassen. CR-N500 har DIGIC DV6-prosessor som gir imponerende 4K UHD 30p 10-bit 4:2:2. CR-N500 er utstyrt med 1.0-type CMOS-sensorer for video i kringkastingskvalitet og Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF-system som gir presis og hurtig fokusering, noe som er spesielt utfordrende i 4K-produksjon.

Begge modellene drar veksler på Canons bransjeledende optiske teknologi og har 4K optisk oppløsning i hele zoomområdet, som gjør det enklere for innholdsskapere å minske avstanden mellom motivet og seerne. CR-N500 er utstyrt med 15x optisk zoom, samt bildestabilisator som sikrer jevnt bilde uten rystelser – fra vidvinkel til tele.

Enkel, men presis kontroll

CR-N500 har presis kontroll takket være panorerings- og vippemekanismen som beveger seg i trinn på 0,1°/sekundet. Dette gir jevn manøvrering med variable hastigheter for perfekt opptak i alle situasjoner. Canons allsidige PTZ-innendørskameraer er kompatible med RC-IP100-kontrolleren, Remote Camera Control-applikasjonen via IP og utvalgte tredjepartskontroller for enkel integrering i eksisterende oppsett.

Med kontrolleren RC-IP100 kan én enkelt operatør styre 100 PTZ-kameraer samtidig. Den gir forbedret kontroll over en rekke innstillinger, blant annet fokus, hvitbalanse og lukkertid, og har også en flerfunksjonell joystick og profesjonell zoomknapp for trinnvis kamerabevegelse og jevn overgang mellom vidvinkel og telezoom. Alt dette gir enklere betjening og sikrer høy profesjonell kvalitet. Både RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control kan styre opptil 100 forhåndsdefinerte posisjoner, i tillegg til sporingsfunsksjonsinnstillingen der 10 kamerabevegelser kan forhåndsdefineres i en testrunde og deretter aktiveres med et enkelt knappetrykk.

Canons nye PTZ-kontrollere passer alle budsjettstørrelser og arbeidsflyter. Remote Camera Control er et gratisprogram for datamaskin og nettbrett som kan brukes til å styre opptil 20 Canon PTZ-kameraer med forhåndsvisning av opptil ni av kameraene i brukergrensesnittet. Programvarekontrollen kan brukes til å finjustere bildeinnstilinger som blenderåpning, hvitbalanse og forsterking, fra tastaturet på en bærbar datamaskin.

I pakken

 • Kamerahus (Satin Black / Titanium White)
 • Monteringsplate med skrue
 • Sikkerhets-"Wire"
 • Sikkerhets-"Wire" med skrue
 • AC adapter
 • AC-kabel
 • Infrarød fjernkontroll med batteri
 • Installasjonsveiledning
 • Garantiblankett

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell CR-N500
Produktkategori Videokamera
Produkttype Pan/Tilt
Produsent Canon


218678