Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera Canon EOS RP Kamerahus Speilløst systemkamera

Canon EOS RP Kamerahus

Speilløst systemkamera

8 995,-Kampanjepris
12 590,-Ordinær pris
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Årets beste Canontilbud

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt canonutstyr.

0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon EOS RP er det minste fullformatkameraet og gjør det lett å ta med på tur. Dette kameraet trenger aldri ligge igjen hjemme.

I stedet for å ha et stort og godt kamera du bruker til spesielle anledninger og et lite og dårligere til hverdags, hvorfor ikke skaffe seg et lite og godt kamera som kan være med alltid? Canon EOS RP er det kameraet.

  • Mindre og lettere enn selv små speilreflekskameraer (485g inkludert batteri og minnekort)
  • Canons nye, RF-fatning gir deg tilgang på de nyeste, beste objektivene
  • Kan brukes med all speilrefleksoptikk for EOS med Mount adapter varenr. 114218
  • 26 megapiksler EF-EOS R varenr.
  • Avansert autofokus virker i svært dårlig lys (-5EV)

 

Avansert kamera

Hvis du ønsker deg et avansert kamera med den flotte bildekvaliteten du får fra fullformat, men ikke vil bære deg ihjel, er Canon EOS RP det minste du kan få. Det er spekket med avansert autofokus som virker omtrent i stummende mørke og som kan følge krevende motiver. Den gjenkjenner øyne og kan fokusere rett på dem. Betjeningen er kjent for alle Canon-brukere, og lar deg gjøre alle nødvendige innstillinger på knapper og hjul som du kan sette funksjonen til selv, så kameraet fungerer slik du selv ønsker.

Grepet er svært godt, og kameraet ligger derfor meget stødig og trygt i hånden. På et så lite kamera føles det nesten som en forlengelse av selv hånden, og bruk av kameraet blir en lek.

 

Enkelt steg opp

Har du et Canon speilrefleks fra før, er det et enkelt steg opp til dette fullformatkameraet. Med den medfølgende adapteren kan du bruke all optikk med EF-fatning med full funksjonalitet og kvalitet. Du kan til og med bruke optikk som ikke er laget for fullformat. Det gjør at det er et rimelig steg opp, og du kan investere i ny optikk etterhvert som det passer deg.

 

4K video

Kameraet kan naturligvis ta opp video i 4K og full HD, med støtte for HDR. For deg som ikke ønsker å gjøre den store jobben i etterkant leverer kameraet super filer rett til minnekortet.


 

Fantastiske bilder under alle forhold

Med svært pene bilder på selv de høyeste ISO-verdiene og autofokus som fungerer i svakt lys, kominert med objektiver med svært avansert bildestabilisator, har du et kamera som fungerer like godt i møke som godt lys.

 

Dette er kameraet du har lyst til å ta med deg, og det er det viktigste for å fange de unike øyeblikkene og de beste motivene.

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 1
Cropfaktor 1.0x
Hovedkategori Kamera
Korteste lukkertid 1/4000
Modell EOS RP
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Sensorstørrelse Fullformat
Videooppløsning 3840x2160


Produsentens varenr3380C003
51740