Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Normalzoom 77mm filterdiameter Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Normalzoom 77mm filterdiameter Canon RF 24-105mm f/4L IS USM Normalzoom 77mm filterdiameter

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM

Normalzoom 77mm filterdiameter

15 914,-Kampanjepris
17 599,-Ordinær pris
19 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 18Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Årets beste Canontilbud

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt canonutstyr.

0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon RF 24-105mm f/4L IS USM

Et svært allsidig 24-105mm-zoomobjektiv som gir fotografer og filmskapere en ideell balanse mellom ytelse, bærbarhet og bildekvalitet. Objektivet dekker brennviddene vidvinkel, standard og telefoto. En 5-trinns bildestabilisator som bevarer skarpheten i lite lys, og Nano USM-fokusering som gir fotografer og filmskapere fordeler.

Portrettfotografering
RF 24-105mm F4L IS USM-objektivet er flott for klare og stødige portretter takket være en 5-trinns bildestabilisator. Takket være en konstant maksimal blenderåpning på f/4 kan du endre brennvidden raskt uten å endre eksponeringen.

Reisefotografering
En allsidig følgesvenn av høy kvalitet i L-serien, som beskytter mot støv og fuktighet, og som er lett å ta med seg på tur.

Kreativitet i hverdagen
RF 24-105mm F4L IS USM-objektivet er et populært valg og perfekt for bloggere, hobbyfotografer og fotoentusiaster. Med objektivkontrollringen kan du justere kamerainnstillingene på en taktil og intuitiv måte.

Et svært fleksibelt og smidig objektiv
Med RF 24-105mm F4L IS USM-objektivet er det enkelt å være kreativ og oppnå eksepsjonelle resultater. Med et 24-105mm-zoomobjektiv kan du oppnå mer uten å bytte objektiv – fra innendørsportretter til utendørsarrangementer. En maksimal blenderåpning på f/4 er fast ved alle zoominnstillinger.

Imponerende ytelse
Asfæriske og UD-objektivelementer sikrer utmerket skarphet som bevares selv når du fotograferer håndholdt i lite lys, takket være en 5-trinns bildestabilisator. Asfæriske objektivelementer bidrar til å kompensere for forvrengning og sfæriske avvik i tillegg til å tilby en kompakt design.

Få et klart bilde!
Fokuser nøyaktig og nesten i stillhet ved hjelp av Nano USM-autofokus. Fotografer kommer til å sette pris på hvor raskt kameraet fokuserer for å få god skarphet, mens filmskapere kommer til å elske de jevne og stødige fokusovergangene som denne banebrytende teknologien leverer.

Når som helst, og hvor som helst
RF 24-105mm F4L IS USM, som er et objektiv i L-serien, leveres med robust værbeskyttelse som gir deg tryggheten du trenger. Fluorbelegget på de fremre og bakre objektivelementene gjør at objektivet er enkelt å rengjøre. Dette er virkelig et praktisk objektiv som er skapt for reiser.

 

I pakken:

  • RF 24-105mm F4L IS USM
  • Objektivdeksel E-77 II
  • Støvhette D1
  • Bajonettfatning EW-83N
  • Myk pung med lukkesnor LP1319

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Filterstørrelse (mm) 77
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 24
Lengste brennvidde 105
Nærgrense i cm 45
Objektivfatning Canon RF
Objektivtype
  • Foto
  • Standardzoom
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 700
Zoom Ja


Produsentens varenr2963C005
42969