ÅPNINGSTIDER PÅSKEAFTEN 8. APRIL: 10:00 - 15:00

Braun Viltkamera Black 400 WiFi Solar Black 400 WiFi Solar Viltkamera Braun Viltkamera Black 400 WiFi Solar Black 400 WiFi Solar Viltkamera Braun Viltkamera Black 400 WiFi Solar Black 400 WiFi Solar Viltkamera Braun Viltkamera Black 400 WiFi Solar Black 400 WiFi Solar Viltkamera

Braun Viltkamera Black 400 WiFi Solar

Black 400 WiFi Solar Viltkamera

2 190,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Braun Scouting Cam Black400 WiFi Solar leverer skarpe bilder for pålitelig jaktovervåking og eiendomsbeskyttelse.

Enten som en fotofelle i jaktområdet, for reirobservasjon eller for overvåkning av steder og bygninger... Med den nye Scouting Cam Black400 WiFi Solar presenterer Braun Photo Technik et spesielt allsidig viltkamera. I tillegg til et solcellepanel for miljøbevisst strømforsyning, har den nye Scouting Cam Black400 også WiFi og Bluetooth. Videoer kan til og med tas opp i høy 4K Ultra HD-oppløsning, mens bilder med en bildeoppløsning på opptil 24 MP ikke er noe problem.

Den integrerte WiFi-modulen muliggjør en direkte tilkobling fra kameraet til smarttelefonen. Opptakene kan vises, lastes ned og slettes ved hjelp av gratisappen. Den irriterende fjerningen av minnekortet er ikke lenger nødvendig. Appen muliggjør også en live forhåndsvisning med mulighet for manuelt bilde- og videoopptak. I tillegg til praktisk dataoverføring, kan systeminnstillingene til viltkameraet også administreres ved hjelp av WiFi -tilkoblingen og appen. Et spesielt høydepunkt for den nye Braun Scouting Cam Black400 WiFi Solar er solcellepanelet, som forsyner batteriet med solenergi. For å være på den sikre siden kan åtte AA-batterier også brukes til strømforsyning hvis solen ikke skulle skinne på lenge. Alternativt kan kameraet også forsynes med strøm via en 6V/2A strømforsyningsenhet.

Takket være de innebygde svarte lysdiodene og 4MP CMOS bildesensor kan både dag- og nattbilder av høy kvalitet realiseres. Opptakene kan lagres på et SD-minnekort med opptil 32 GB. I tillegg har det nye viltkameraet også et mini-USB spor for tilkobling til PC og TV, AV Out (NTSC/PAL) og et USB-C spor for tilkobling av solcellepanelet.

Den nøyaktige oppløsningen til bildene og videoene, som mange andre parametere, kan angis via den tilkoblede smarttelefonen og appen. Innstillinger kan også gjøres direkte på kameraet ved hjelp av kontrollpanelet og 2,4" TFT fargeskjerm. Opptakene kan også vises enkelt og direkte via fargedisplayet. Videooppløsningen kan variere fra 4K (ved 10fps) til 2,7K (20fps) opptil 1080p/720p/480 (30fps). Bildeoppløsningen kan settes mellom 24 og 1 MP. Braun Scouting Cam Black400 WiFi Solar har også tre integrerte PIR -bevegelsessensorer med tre forskjellige følsomheter, en deteksjonsvinkel på 120 grader, en triggeravstand på opptil 20 meter og en triggertid på rundt 0,4 sekunder.

I tillegg har det nye viltkameraet en integrert mikrofon, en høyttaler, passordbeskyttelse, en time-lapse-modus, samt en indikasjon på dato, tid, månefase og temperatur. Takket være en festestropp og en praktisk treholder kan det robuste og sprutsikre (IP56) viltkameraet enkelt festes til ønsket sted. Selvfølgelig er solcellepanelet også vanntett (IP65). Driftstemperaturene varierer fra -20° C til + 60° C. Standby-tiden er rundt seks måneder.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell 800
Produktkategori Timelapse
Produkttype Viltkamera
Produsent Braun


Produsentens varenr57659
235985