59219 59219

Blueshape Granite 100 HDplus

96Wh V-Mount Batteri Wifi System

6 603,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

V-Mount 96Wh Li-Ion-batteri med GRANITE LINK fra BLUESHAPE er designet for å skyve mye krefter fra et lite chassis som er robust, men likevel samsvarer med formfaktoren for kompakt video- og kinoutstyr. På utsiden er disse batteriene designet for strenghet i et film- eller videosett. Den strukturerte finishen er lett å ta og er motstandsdyktig mot pletter fra dråper og støt. Både interiør og eksteriør er testet for å overleve vertikale dråper på harde overflater. Den forsterkede V-monteringen vil motta lading fra de fleste standardladere, selv om en separat tilgjengelig BLUESHAPE V-mount lader anbefales.

 

Kraftige sultne kameraer og lys kan trekke opptil 20 ampere, mellom hovedbatteriutgangen og de to D-Tap-portene på sidene. I tillegg til å levere 14,4 V strøm, kan høyre D-Tap-port tjene til å lade batteriet med en separat tilgjengelig D-Tap-lader. Som et ekstra mål for beskyttelse har D-Tap-portene gummideksler som hjelper til med å opprettholde IP54-motstandsvurderingen mot fuktighet og støvinntrengning.

 

Mens LED-batterimåleren er nyttig og praktisk, tilbyr BLUESHAPE en gratis iOS / Android-app som kan overvåke og kontrollere forskjellige aspekter av batteriet, helt trådløst, via Wi-Fi. Appen oppdateres i sanntid basert på gjeldende kapasitet, ladehastighet og strømtrekk. På sett kan alle batterier overvåkes i det samme nettverket, så ikke bare vet du når du skal ta et nytt batteri på forhånd, men hvilket batteri som er klart til å gå uten å måtte spille et gjettespill

 

 

Mount / Series TypeV-Mount
ChemistryLithium-Ion
Capacity (Wh)96 Wh
Amp-Hours6.7 Ah
Output Voltage14.4 VDC
Maximum Load20 A
Accessory Port2 x D-Tap Output
IP RatingIP54
Dimensions (W x H x D)6.73 x 3.74 x 1.46" / 17.1 x 9.5 x 3.7 cm
Weight1.7 lb / 0.77 kg

Produktinformasjon

Hovedkategori Lader og batteri
Merker Blueshape
Produktkategori For kamera
Produkttype V-MOUNT
Type Batteri V-Mount


Produsentens varenrBV100HD PLUS