Blackmagic DaVinci Resolve Studio Digital lisens på aktivasjons kort Blackmagic DaVinci Resolve Studio Digital lisens på aktivasjons kort

Blackmagic DaVinci Resolve Studio

Digital lisens på aktivasjons kort

4 189,-
7 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 6Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

0

Kampanje på Blackmagic ATEM

Akkurat nå er det kampanje på alle ISO-versjonene av Blackmagic sine populære

DaVinci Resolve 17/18 er verdens eneste løsning som kombinerer profesjonell 8K-redigering, fargekorrigering, visuelle effekter og lydpostproduksjon alt i ett programvareverktøy! Du kan øyeblikkelig flytte mellom redigering, farge, effekter og lyd med ett enkelt klikk. DaVinci Resolve Studio er også den eneste løsningen som er designet for samarbeid med flere brukere, slik at redaktører, assistenter, farger, VFX-artister og lyddesignere alle kan jobbe live på samme prosjekt på samme tid! Enten du er en individuell kunstner eller en del av et stort samarbeidspartner, er det lett å se hvorfor DaVinci Resolve er standarden for high end etterproduksjon og etterbehandling på flere Hollywood-film, tv-serier og reklame enn noen annen programvare.

Revolusjonerende ny kuttside som er spesielt utviklet for redaktører som trenger å jobbe raskt og i faste frister! Den nye DaVinci Neural Engine bruker maskinlæring for å aktivere kraftige nye funksjoner som ansiktsgjenkjenning, fartkrig og mer. Justeringsklipp lar deg bruke effekter og karakterer til klipp på tidslinjen nedenfor.

Hurtig eksport kan brukes til å laste opp prosjekter til YouTube og Vimeo fra hvor som helst i applikasjonen, og nye GPU-akselererte rekkevidder gir mer tekniske overvåkingsalternativer enn tidligere. Plus, Fusion er dramatisk raskere, og Fairlight legger til iboende 3D-lyd. DaVinci Resolve 17/18 er en massiv utgivelse med hundrevis av funksjoner kundene har bedt om!

NB! Dette er et fysisk produkt som må sendes/hentes. 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Blackmagic
Produktkategori Programvare
Produkttype Foto og Video


Produsentens varenrDV/RESSTUD
32358