0

Vi åpner salgsavdeling i Bergen

Foto.no ser behovet for å kunne tilby kompetanse på foto, video, lyd og lys i nærheten av der innholdet produseres, og åpner derfor salgsavdeling i Bergen fredag 4. februar.

PRESSEMELDING
Oslo, Onsdag 2. februar 2022

Foto.no åpner salgsavdeling i Bergen

Foto.no ser behovet for å kunne tilby kompetanse på foto, video, lyd og lys i nærheten av der innholdet produseres, og åpner derfor salgsavdeling i Bergen fredag 4. februar.

Avdelingen i Bergen retter seg mot ivrige foto- og videoentusiaster, det profesjonelle foto- og videomarkedet og bedrifter som ønsker gode løsninger for strømming og digital innholdsproduksjon. Det blir demo-utstyr og et utvalg av de viktigste produktene rettet mot disse segmentene på lager.

Dette blir ikke en butikk i vanlig forstand, men et sted man kan få hjelp til å finne den løsningen man trenger. Kontoret blir bemannet av tre dyktige medarbeidere, som nok er kjent for mange fra tidligere: Jan-Erik Hagen, Ronny Larsen og Jare Hovda Moe. De har alle lang erfaring og er lidenskapelig interessert i faget.

Det er et tett samarbeid mellom fagmiljøene i Bergen og i Oslo med både en bred og dyp ekspertise som gjør vi kan skreddersy løsninger for ethvert behov.

Vi er drevet av lidenskap for foto og video, og ikke minst for folk. Lidenskapen styrer hvordan vi tenker som fagpersoner, som selskap og som mennesker. Slik vil det også bli i Bergen.

Velkommen på offisiell åpning fredag 4. februar kl. 12:00
Salgsavdelingen er i Media City-bygget i Lars Hillesgate 30 (se kart).


Her vil du treffe Jan-Erik Hagen, Ronny Larsen og Jarle Hovda Moe som har travle dager nå med å få alt på plass til åpningen. Har du mulighet til å ta turen innom oss på fredag i Bergen vil du også få enkel servering, og vi presenterer også et knippe åpningstilbud i butikk.
Vi gleder oss til å se deg der. Velkommen skal du være.