Angelbird CFast 2.0 Card Reader Kortleser USB-C Angelbird CFast 2.0 Card Reader Kortleser USB-C

Angelbird CFast 2.0 Card Reader

Kortleser USB-C

1 249,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Angelbird CFS31PK

CFast 2.0-minnekortleser fra Angelbird er bygget med et modulært design som stabler sømløst sammen med de andre kortlesermodellene for hurtig inntak av CFast 2.0-medier. Den kobles til verts Windows-, Mac- eller Linux-systemet ved hjelp av en USB Type-C-port, som fungerer med 10 Gb / s USB 3.1 Gen 2-standarden. Hvis systemet ditt ikke støtter USB 3.1 Gen 2, er det bakoverkompatibilitet med andre USB-standarder. Siden USB Type-C-porten har samme grensesnitt som Thunderbolt 3, vil denne kortleseren være direkte koblet til Thunderbolt 3-porter. For ytterligere hjelp i systemtilkoblingen er både en 19,7 "USB Type-C til Type-C-kabel og en USB Type-C til Type-A-adapter inkludert.

Angelbird's CFast 2.0-kortleser er bussdrevet, noe som betyr at den mottar strøm direkte fra systemets verts-USB- eller Thunderbolt-port, uten ekstra kabler eller strømforsyninger. Takket være et slitesterkt aluminiumshus, hjelper Solid Stack-designen dine til å beskytte dataene dine mot energispenninger, så vel som miljøforhold som røntgenstråler, frysetemperaturer og den varme solen. Angelbird bygde også USB Type-C-porten med Solid Connect innfelt tilkobling, noe som hjelper deg med å sikre stabil, uavbrutt dataoverføring, samt beskytte mot kabelslitasje. Til slutt hjelper en innebygd skrivebeskyttelsesbryter å beskytte innholdet på CFast 2.0-mediet fra å bli slettet ved et uhell.

Merk: For å motta fullstendig begrenset 3-års garanti, må dette produktet registreres på Angelbird Personal Service Portal innen 30 dager etter kjøpet. Hvis den ikke er registrert innen denne perioden, trer den markedspesifikke lovlige garantiperioden i kraft.


Generelle funksjoner Støtter avlastning av filer ved ubegrensede hastigheter10 Gb / s USB 3.1 Gen 2 med en USB Type-C til Type-C-kabel og en USB Type-C til Type-A adapterSjokk- og temperatursikringESD & overbelastningsbeskyttelseSolid StackSolid ConnectCustom gravering Vinduer, Mac og Linux

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Produktkategori Minnekort
Produkttype Cfast
Produsent Angelbird


57505