Julegavetips →

Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet 4,6m Sort kabel med vinklet kontakt Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet 4,6m Sort kabel med vinklet kontakt Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet 4,6m Sort kabel med vinklet kontakt Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet 4,6m Sort kabel med vinklet kontakt Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet 4,6m Sort kabel med vinklet kontakt

Tetherpro USB-C til USB-C 4,6m vinklet

4,6m Sort kabel med vinklet kontakt

599,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

TetherPro USB-C til USB-C-kabel med en lengde på 4,6 meter. Spesielt tilpasset for å håndtere rask og problemfri overføring av store bildefiler fra kamera til datamaskin. Vinklet kamerakontakt forenkler bruken av L-braketten og reduserer risikoen for uønsket frakobling.

Egenskaper

  • Datakabel og ladekabel opp til maksimalt 60W
  • Lengde: 4,6 m
  • Farge: Orange
  • USB 3.1 Gen 1
  • Vinklet kontakt i den ene enden

USB-C til USB-C

TetherPro CUC15RT-ORG har en reversibel USB-C-kontakt av høyeste kvalitet i begge ender, noe som betyr at kameraer og annet tilbehør utstyrt med en USB-C-kontakt kan kobles til datamaskiner med USB-C-port. Den ene kontakten er vinklet for enklere og sikrere håndtering av kameraet med tilbehør

Lengde 4,6 meter

Denne kabelen er 4,6 m lang, den mest populære lengden blant profesjonelle fotografer. TetherPro USB-C til USB-C-kabler fra Tether Tools er tilgjengelige i lengder på 0,9, 1,8, 3 og 4,6 meter.

Høy kvalitet i alle detaljer

Alle TetherPro USB-kabler er produsert med den nyeste teknologien og oppfyller bransjens høyeste standarder. Kabeldimensjon med stor størrelse, komplett skjerming og plating gir rask og forstyrrelsesfri overføring av store datamengder.

Sikkerhet i minste detalj

TetherPro USB-kabler er tilgjengelige i to farger, svart og oransje. Den oransje fargen er veldig populær blant fotografer, da den er lett å se og unødvendige forstyrrelser kan unngås på grunn av at noen får tilgang til kabelen. Komplett med JerkStoppers, som ytterligere sikrer forbindelsen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Kabler
Produkttype USB
Produsent Tether Tools


Produsentens varenrCUC15RT-BLK
444330