Julegavetips →

TetherPro USB-C til USB-C 4,6m Black USB-C 4,6 m Svart kabel TetherPro USB-C til USB-C 4,6m Black USB-C 4,6 m Svart kabel TetherPro USB-C til USB-C 4,6m Black USB-C 4,6 m Svart kabel

TetherPro USB-C til USB-C 4,6m Black

USB-C 4,6 m Svart kabel

685,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

TetherPro USB-C till USB-C kabel, svart kabel, fra Tether Tools. Lengde 4,6 meter noe som er den mest populære lengden på studiokabelen for fotografer som arbeider ned direktkobling mellon kamera og PC i studio eller on-location. Kontakten er reversibel som betyr at uansett hvilken vei du plugger den inn har du alltid den rette siden opp.

Kan også brukes til å lade USB-C datamaskiner og enheter opp til 60w.

USB-C til USB-C

TetherPro CUC15-ORG har en reversibel USB-C-kontakt av høyeste kvalitet i begge ender, noe som betyr at kameraer og annet tilbehør utstyrt med en USB-C-kontakt kan kobles til datamaskiner med USB-C-port.

Lengde 4,6 meter

Denne kabelen er 4,6 m lang, den mest populære lengden blant profesjonelle fotografer. TetherPro USB-C til USB-C-kabler fra Tether Tools er tilgjengelige i lengder på 0,9, 1,8, 3 og 4,6 meter.

Høy kvalitet i alle detaljer

Alle TetherPro USB-kabler er produsert med den nyeste teknologien og oppfyller de høyeste standarder i bransjen. Kabeldimensjon med stor størrelse, komplett skjerming og plating gir rask og forstyrrelsesfri overføring av store datamengder.

Sikkerhet i minste detalj

TetherPro USB-kabler er tilgjengelige i to farger, svart og oransje. Den oransje fargen er veldig populær blant fotografer, da den er lett å se og unødvendige forstyrrelser kan unngås på grunn av at noen får tilgang til kabelen. Komplett med JerkStoppers, som ytterligere sikrer forbindelsen.

 

 

Merk: Denne kabelen kan brukes til å lade enheter og støtter opptil 60W.

Specifikationer

  • Datakabel - Ikke brukes som ladekabel
  • Lengde: 4,6 m
  • Farge: Sort
  • USB 3.1

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Kabler
Produkttype USB
Produsent Tether Tools


Produsentens varenrCUC15-BLK
227655