45093 45093 45093 45093

TetherPro USB-C til USB-C 4.6 m Orange

USB-C 4,6 m Orange kabel

798,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager

TetherPro USB-C til USB-C-kabel fra Tether Tools har en lengde på 4,6 meter, hvilke er blant de mest populære lengdene for fotografer som jobber med direkte kobling mellom kamera og datamaskin i studio eller på location. Kontakten er reversibel, noe som betyr at uansett hvordan du kobler den inn, er det alltid rett side!

 

USB-C til USB-C

TetherPro CUC15-ORG har reversibel USB-C-kontakt av beste kvalitet i begge ender, noe som betyr at kameraet og annet tilbehør utstyrt med USB-C-kontakt kan kobles til datamaskiner med USB-C-port.

 TetherPro Cable

Lengde på 4,6 meter

Denne kabelen er 4,6 m lang, hvilke er blant de mest populære lengdene blant profesjonelle fotografer. TetherPro USB-C til USB-C-kabler fra Tether Tools er tilgjengelig i lengdene 0,9, 1,8, 3 og 4,6 meter.

 

Høy kvalitet i alle detaljer

Alle TetherPro USB-kablene er laget med den nyeste teknologien og oppfyller bransjens høyeste standarder. Stor kabelstørrelse, komplett skjerming og plating gir rask og problemfri overføring av store mengder data. 

TetherPro Cable vs Standard Cable

 

Sikkerhet i alle detaljer

TetherPro USB-kabler kommer i to farger; svarte og oransje. Den oransje fargen er veldig populær blant fotografer, da det er lett å se og unødige forstyrrelser kan derfor unngås. Hvis man bruker kabelen med JerkStoppers kan man ytterligere sikre tilkoblingen.

 

Merk: Denne kabelen er kun til dataoverføring. Ikke bruk kabelen for lading av enheter.

 

Spesifikasjoner

  • Datakabel - ikke bruk den som ladingskabel
  • Lengde: 4,6 m
  • Farge: Oransje
  • USB 3.1

Produktinformasjon

Hovedkategori Kabler
Merker Tether Tools
Modell TetherPro USB-C til USB-C 4.6 m Orange
Produktkategori USB
Produkttype USB - USB


Produsentens varenrCUC15-ORG
45093