99016 99016 99016 99016 99016 99016 99016

TetherPro USB-C til USB-C 3m Orange

3m USB-C orange kabel

647,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Andre kjøpte også

TetherPro USB-C til USB-C kabel fra Tether Tools. Lengde 3 meter, som er ideell for tilkobling av tilbehør med USB-C-tilkobling til datamaskinens USB-C-port. Kontakten er vendbar, noe som betyr at uansett hvordan du kobler den til, er den alltid høyre side opp!

USB-C til USB-C

TetherPro CUC10-ORG har reversibel USB-C-kontakt i høyeste kvalitet i begge ender, noe som gjør at kamera og annet tilbehør utstyrt med USB-C-kontakt kan kobles til datamaskiner med USB-C-port.

Lengde 3 meter

Denne kabelen er 3 m lang, perfekt for tilkobling av enheter i studio, på stedet eller på kontoret. TetherPro USB-C til USB-C kabler fra Tether Tools er tilgjengelige i lengder på 0,9, 1,8, 3 og 4,6 meter.

Høy kvalitet i alle detaljer

Alle TetherPro USB-kabler er laget med den nyeste teknologien og oppfyller bransjens høyeste standarder. Godt lagt til kabeldimensjon, full skjerming og plating gir rask og interferensfri overføring av store datamengder.

Sikkerhet

TetherPro USB-kabler er tilgjengelige i to farger, svart og oransje. Den oransje fargen er veldig populær blant fotografer, da den er lett å se og unødvendige avbrudd kan unngås på grunn av at noen får tilgang til kabelen. Tillegg med JerkStoppers som sikrer tilkoblingen ytterligere.

Merk: Denne kabelen er kun beregnet for dataoverføring. Ikke bruk kabelen til ladeenheter.

Egenskaper

  • Datakabel - Ikke brukt som ladekabel
  • Lengde: 3 m
  • Farge: oransje
  • USB 3.1

Produktinformasjon

Hovedkategori Kabler
Merker Tether Tools
Produktkategori USB
Produkttype USB - USB


Produsentens varenrCUC10-ORG